student18 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Gra może ktoś w simtractor 3.5 , bo miałbym kilka pytań co do tej gry? Quote
student18 Posted March 28, 2013 Author Report Posted March 28, 2013 Moje pytania do tej gry są takie :1)gdzie sie wsypuje ziarno do siewnika chodzi o zboże jak i o kukurydze2)jak kosze kukurydze na kiszonkę to powinien ktoś jechac obok a nie wiem jak to zrobic?3)jak sie spuszcza zboze ze silosu na farmie?4)gdzie załadowac gnój na rozrzutnik?5)co zrobic ze sprasowana słomą?6)gdzie zawieśc kiszonkę z kukurydzy jak ja skoszę?7)co zrobic ze skoszona trawa?8)czy ciągniki trzeba tankowac na cpn-ie jak tak to jak?9)jak załadowac krowy na przyczepę?P.S jakie kupiłeś na początek maszyny? Quote
pawelxy1 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 a to nie mam pojecia bo ja w to nie gram ale z 4 lata temu gralem takze nie poomogę Quote
damian1298 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Polecam ci LS"a 2011/12/13 dużo lepsze niż SimTractor ;d Quote
VoYtek8 Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Oj panowie nie ma to jak praca w gospodarstwie w realu, miałem okazję zagrać w Symulator Farmy 2012 i nie jestem zachwycony tym co oferują gry rolnicze. Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Wojtek zagraj w 2013 to jest coś;dMoże i nie jest to jakiś mega realizm ale na pewno nie znudzisz się/.Wolałbym by tekstura ziemi była bardziej realna, by ziemia podczas orania się ruszałai podczas sadzenia ziemniaków też zmieniała swe położenie była bardziej realistycznym efektem 3d.No i gdy zboże się z kombajnu sypie to nie jest na całej przyczepie tylko sypie się tak jak w realizmie.Tak samo przypuśćmy że gdy obornik rozrzucamy lub nawóz by on zostawał na ziemi a po iluś dniach znikał.Tak samo by słomę można było przetrząsaczem obrabiać.By było tak jak w realu ale raczej wątpię by takie coś wyszło;d Quote
VoYtek8 Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Na takie bajery to sobie jeszcze z 3 lata poczekasz. Pozdrawiam Quote
Miki Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Wyszło by wyszło ale mało kto by mógł w taka gre sobie pograć . Bo mało kto ma tak wydajny komputer żeby uciągnął takie efekty . Poprostu by sie to noe kalkulowało bo zysk z takiej gry byłby mały gdyby miała ona kosmiczne wymagania...Pozdrawiam Quote
jacob Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 No dokładnie niestety jest to gra nisko-budżetowa więc nie ma co liczyć na fajerwerki graficzne. Myślę, że większość osób nie chodzi aż tyle o grafikę o ile o samą grywalność Quote
pawelxy1 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 No ok ale gdyby była bardziej realna to więcej osób by kupowało;d Quote
VoYtek8 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Ale mniej osób mogłoby sobie pozwolić na taką grę bo jeśli efekty byłby lepsze to i wykonanie dokładniejsze , a co za tym idzie cena wyższa. Nie jestem pewien czy warto zapłacić sporą kasę za taką grę bo mi osobiście bardzo szybko nudzą się produkcje tego typu. Pozdrawiam Quote
rysiek1965 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Są dwie podobne gry Farming Symulator i Symulator Farmy , ta druga ma lepszą grafikę i jest bardziej realna i w miarę gry pojawiają się nowe maszyny , ale wadą jest to że niespodziewanie giną sprzęty i maszyny. Quote
VoYtek8 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Rysiu wiem o czy mówisz raz jak w to grałem to nie schowałem wózka do hederu od kombajnu bo nie miałem miejsca w garażu. Po długich poszukiwaniach okazało się że wózek stoi w jakiś krzakach, dośc daleko od gospodarstwa. Dość śmieszna wada, ale czasem utrudnia grę. Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Rysiek o czym ty piszesz? Jak giną maszyny?;dA wiesz że Farming Simulator i Symulator Farmy to 2 te same gry tylko pierwsza jest niemiecka wersja a druga polska??;d Quote
Miki Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Jesteś Paweł w błedzie bo Farming Simulator 2013 i Symulator Farmy 2012 to nie jest to samo sąto dwie różne gry . Quote
rysiek1965 Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Wyszedł już Symulator Farmy 2013 , ale opinie o tej części też nie są najlepsze . Quote
Recommended Posts