Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sprzedam:

- Agregat uprawowy (gęsie stópki, podwójne wałki) 420 szeroki cena 5000 zł

- Brony ciężkie 3-polowe składane (kilka sztuk)

- Kultywatory z wałkiem 2.20 szerokie

- Rozsiewacz nawozu

(Maszyny do sprowadzenia z Niemiec pod zamówienie).

Nr kontaktowy 607 649 548

Często przebywam za granicą proszę dzwonić na domowy 68 346 20 60

zdj pod podanym adresem: http://maszynyrolnicze.jimdo.com/

Posted

Za 300zł kupisz najtańsze polskie lekkie brony a nie ciężkie niemieckie razem z ramą. Wybór należy do klienta. Cena jest zawsze do negocjacji. :)

pawelxy1: 600zł mogą pójść te najtańsze. :) Zawsze można się pohandlować. Inna opcja, jeśli klient kupi więcej towaru to i cenę można wynegocjować inna. :)

Posted
Duzi gospodarze nie już nie bronują, jednak w mniejszych gosp. jak u mnie bronowanie jest czymś zwyczajnym i po mojemu potrzebnym. Ja używam bron 2x w roku, raz po oraniu obrabiam nimi polu, a za drugim razem ściągam łęcinę z kartofli po wykopkach więc jak dla mnie zupełnie nie warto inwestować ponad 1000zł w używane brony tylko dlatego że były wykonane i używane w Niemczech. Gwarantuje Ci że rama przy Polskich bronach też wytrzyma obciążenie jakiem ma przy swojej pracy. Pozdrawiam :)
Posted
przy zdartych zębach się nie gną ale przy dobrych często brona się wygina i to nie od bronowania tylko jak zaczepi za kamień a u mnie ich nie brakuje a i prędkość bronowania ma duże znaczenie
Posted
A to ja już się nie będę mieszał bo mnie problemu kamieni na polu zupełnie nie dotyczy, czasem trafi się jakiś wielkości paznokcia i zęby na moich bronach są starte już od lat. Pozdrawiam :)
Posted
jeśli dyskusja toczyła by się o pługi to wolałbym stary niemiecki niż polski ale brony to brzmi trochę śmiesznie ,że polskie brony się gną -nie spotkałem się z taką sytuacją-pozdrawiam
Posted
ja zmieniałem w bronach zęby już 3 razy bo się zdarły(stępiły) a takimi zębami jest trudno osiągnąć zamierzony cel brony nie wystarczy tylko ciągać ona musi pracować w glebie na odpowiednią głębokość niekiedy w razie potrzeby obciążam bronę a i o wygięcie brony wtedy łatwiej oczywiście co roku bronowałem kilkadziesiąt ha chyba że koledzy mają taką stal na zębach że się nie tępią??
Posted

sprzedam ładowacz czołowy firmy agromasz Mrągowo.

Ładowacz pasuje do Ursusa 1222,1224,1014,914,912,zetor:10145,8145,8245,1245

Rok 2007 zakupiny początek 2008.

Udźwig;1650kg

stan bardzo dobry. ładowacz z szuflą.

Cena 12000zł do negocjacji . telefon kontaktowy 519112291