Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie polecam.

U mnie sąsiad ma i u niego każdy pług inaczej ziemie układa.

Polecam pługi firmy akpil ja mam 4 zwykłe i super się sprawuja.

nie dużo dołożysz a efekt dużo lepszy.

Posted

Nie polecam.

U mnie sąsiad ma i u niego każdy pług inaczej ziemie układa.

Polecam pługi firmy akpil ja mam 4 zwykłe i super się sprawuja.

nie dużo dołożysz a efekt dużo lepszy.

Myślę że Twój sąsiad po prostu źle je ustawił bo to że każdy pług inaczej ziemię układa to raczej nie jest wada fabryczna. Pozdrawiam :)

Posted
chciałem dorzucić kamyczek odnośnie układania ziemi-jeśli ktoś nie wie co to za różnica w układaniu (odkładaniu) ziemi to myślę że żaden z niego rolnik i dyskusja w tym miejscu jest raczej zbędna-pozdrawiam
Posted
Witam ja tez musze sie zainteresowac tym tematem bo czeka mnie zakup pługa z tym ze jestem bardziej przekonany za kvernelandem troche pracowalem z tym plugiem i bardzo mi sie podobalo i raczej bede szukal uzywki najlepiej 4+1 wyzej czytalem ktos wspomnial o akpilu... slyszalem juz od kilku osob ze bardzo slabe ze pekaja nie wytrzumuja ale ile w tym prawdy to nie wiem... a firma agromasz... no nie wiem agregaty podorywkowe nawey mi sie widza...
Posted
jak wyzej na pewno mam 5 lemkena zagonowke orze pieknie i maszyna nie do zdarcia ile kosztuje taki plug z agro masz ja za 70tys netto zakupilem 5 kvernlanda z plynna regulacja szerokim kolem taki sam lemkena wycenili mi na 88tys netto i za zadne skarby sasiad kupil polski plug i ugiol kolumne nie wiem czy z agro masz czy z unni co to daje za 20 procent wiecej kasy masz kvernlanda oszczendzisz 10tys a jakosc marne
Posted
ja jestem zadowolony, nie szwankuje, dobrze działa. W firmie której zaopatruje się w sprzęt Master Płodowscy i wspólnicy polecali mi również Vogel&Noot, może to będzie kolejnym moim zakupem, czas pokaże... ale jezeli decydujesz się na uzywany to naprawdę dobrze to rozwaz...byś nie kupił bubla