Jump to content

Recommended Posts

Posted
Niech czas Wielkanocy utrzyma w mocy wszystkie marzenia, by wszystkie życzenia okazały się do spełnienia. Niech nie zabraknie wzajemnej życzliwości, abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności. Niech symbol Boskiego odrodzenia będzie celem do spełnienia. Niech Zmartwychwstały Chrystus obudzi w nas to co jeszcze uśpione, ożywi to co już martwe.Wesołych Świąt Wielkanocnych! Dla wszystkich Forumowiczów:)
Posted

widzę tofi że mnie wyprzedziłeś,z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim błogosławieństwa od Syna Zmartwychwstałego, pogody ducha , spełnienia marzeń, cierpliwości w tym co robicie i zdrowia bo to też potrzebne, a pieniędzy nie życzę bo wszyscy ich mamy dużo.

a pytanie z innej beczki powiesiliście już pisanki na choince?

Posted

Widzisz kubus mialem dzis sypac nawoz agregatowac pole i siac pszenice:) ale sam widzisz jaka pogoda ,zony nie chce draznic:) wiec siedze przed monitoerm i tak sobie wystukalem

Co do pisanek to nie mam choinki:)

Pozdrawiam

Posted
Mamy ladna zime tej wiosny:) dlatego jest wiecej czasu zeby posiedziec przed monitorem ale to i tak tylko wieczorami pozatym wole sie jej w garczki nie pchac bo mogloby to sie dla mnie zle skonczyc:)
Posted

hehe, Panowie a ja jeszcze żony nie mam i narazie mam spokój, ale chętnie poczytam o sytuacji małżeńskiej przed świętami bo w końcu kiedyś mi się to przyda. :D

A co do świąt wielkanocnych to życzę wszystkim użytkownikom naszego forum:

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,

bogaty zajączek uśmiechem czaruje.

Mały kurczaczek spełni marzenia,

wiary, radości, miłości, spełnienia. :)