Tofik Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiat Wielkanaocnych dla wszystkich formulowiczow smacznego jajka i cukrowego baranka i oby plony byly lepsze niz w zeszlym roku:) Quote
Robert ;-) Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Ja też życzę wszystkim użytkownikom wesolych świąt,slodkiego mazurka,żóltego kurczaczka. ale mokrego dyngusa niekoniecznie bo za zimno;-] . pozdrawiam cieplo Quote
Agata2035 Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Niech czas Wielkanocy utrzyma w mocy wszystkie marzenia, by wszystkie życzenia okazały się do spełnienia. Niech nie zabraknie wzajemnej życzliwości, abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności. Niech symbol Boskiego odrodzenia będzie celem do spełnienia. Niech Zmartwychwstały Chrystus obudzi w nas to co jeszcze uśpione, ożywi to co już martwe.Wesołych Świąt Wielkanocnych! Dla wszystkich Forumowiczów:) Quote
kubusjettaII Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 widzę tofi że mnie wyprzedziłeś,z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim błogosławieństwa od Syna Zmartwychwstałego, pogody ducha , spełnienia marzeń, cierpliwości w tym co robicie i zdrowia bo to też potrzebne, a pieniędzy nie życzę bo wszyscy ich mamy dużo.a pytanie z innej beczki powiesiliście już pisanki na choince? Quote
Tofik Posted March 30, 2013 Author Report Posted March 30, 2013 Widzisz kubus mialem dzis sypac nawoz agregatowac pole i siac pszenice:) ale sam widzisz jaka pogoda ,zony nie chce draznic:) wiec siedze przed monitoerm i tak sobie wystukalemCo do pisanek to nie mam choinki:)Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 patrz jak to jest ja swoja żonę drażnię znowu jak klikam od rana do wieczora, roboty mi wynajduje żeby komputera w łapy nie brać. Quote
Tofik Posted March 30, 2013 Author Report Posted March 30, 2013 Mamy ladna zime tej wiosny:) dlatego jest wiecej czasu zeby posiedziec przed monitorem ale to i tak tylko wieczorami pozatym wole sie jej w garczki nie pchac bo mogloby to sie dla mnie zle skonczyc:) Quote
VoYtek8 Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 hehe, Panowie a ja jeszcze żony nie mam i narazie mam spokój, ale chętnie poczytam o sytuacji małżeńskiej przed świętami bo w końcu kiedyś mi się to przyda. A co do świąt wielkanocnych to życzę wszystkim użytkownikom naszego forum: Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia. Quote
Tofik Posted March 30, 2013 Author Report Posted March 30, 2013 Pamietaj Voytku ze kazda baba jest inna:) jedne sa ugodowe a drugie szkoda gadac Quote
pawelxy1 Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Wesołego Alleluja i smacznego jajka,Niech życie Wam upłynie wesoło jak bajka;d Quote
rysiek1965 Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych ,smacznego jajka ,słodkiego baranka ,życzę wszystkim forumowiczom. Quote
bardzomalorolny Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Wszystkim forumowiczom życzę z okazji Świąt Wielkiej Nocy: zdrowia dobrego, baranka wesołego, jajka smacznego, śmingusa mokrego, plonu zadowalającego i wszystkiego najlepszego. Wesołego Alleluja Quote
student18 Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Nie ma takiej zimy , której by wiosna rady niedała . Obfitej zielonej wiosny ze świętami życzy student18 wszystkim forumowiczom. Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 To chyba najlepsze życzenia jakie mogą być dla rolników,czyli udaje i obfitej bogatej w plony wiosny oraz lata. Oby zima szybko odeszła w niepamięć. Quote
Recommended Posts