Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aniu jeszcze 802 posty i będziesz miała vipa:)

ja też Robercie spędzam tu czas bo towarzystwo ciekawe i pożartować można a i czegoś ciekawego można sie dowiedziec

Posted
Sławek ma rację tylko 802 posty ;] mi się tu bardzo podoba trafiłem tu przypadkiem i mi się spodobało nie ma tyle zakazów i nie jest tak restrykcyjnie jak na innych forach moderatorzy są ok.a najlepsi są użytkownicy pozdrawiam ;]
Posted

Mi też sie podoba i nigdzie sie nie wybieram:) a teraz pozwolę sobie trochę zmienić temat :)

Oddzieliłem kaczki od kurczaków choć wyłapywanie kaczek to nie taka prosta sprawa:) i pomimo że niektóre kurczaki przefruwają przez mini płotek co zrobiłem to nic kaczkom nie robią więc mam nadzieję ze teraz będę miał spokój i kaczuchy sie teraz wygoją

Posted
Zgadza sie ale doszedłem do wniosku że lepiej będzie nagonić je do kojca z częścią kurczaków i potem kurczaki wyłapać a niżeli biegusy ganiać bo przypuszczam że przez to bardziej sie dzikie robią więc taki sposób wypróbuje jutro:)
Posted
Aniu biegusy są śmieszne zobacz na portalach aukcyjnych albo you tube są super ale ja to ogólnie o małych kaczkach pisałem złapać to trudno jest i masz rację lepiej kurczaki wyłapać po co stresować bieguski ;]
Posted

Robercie, wiem jak one wyglądają i jak sie zachowuje bo od jakiegoś czasu sie zachwycam i oglądałam kilka filmików z nimi :)

a kaczuchy małe nie tak trudno złapać, powiedziała bym że gorzej kurczaki, ale to jest moje doświadczenie :)