Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja tak pod kątem mojej wcześniejszej z Tobą rozmowy o biegusach piszę, żeby Cię nie przetrzymywać i nie zatrzymywać ewentualnie niepotrzebnie jajek, bo a nóż ktoś inny się znajdzie. Muszę się do Niej odezwać w sprawie perliczych jajek, bo obiecałem koledze.
Posted
Kaczki krzyczą tak jak staropolskie kaczory są ciche;]a jajka jadłem w zeszłym roku;] ale nie od biegusów;[ a indycze były dobre do ciasta,co do kaczych i gęsich to są bardzo dobre;] tylko jakby sztywniejsze? na sałatkę są dobre;]
Posted
Ale ten unikat to gołoszyjki czy ta kaczka? kury były ciekawe z wyglądu;] ale jakieś skulone takie;[ czy mi się tak tylko wydawało? a kaczka w bardzo ciekawym ubarwieniu;] a kolor łap i dzioba ja u moich dworek? no bo kaczor to piżmówka w ładnej białej barwie;]
Posted
hehe a i gołoszyjce jak i te ciemne kaczki bo można powiedzieć że mało spotykane:)bo w sumie to nie wiele jest drobiu na sprzedaż w unikatowych barwach bo z natury to jest wszystko w barwie standardowej
Posted
Bojowce takie są jak by na szczudłach:) ale nie wiem czy aby one nie muszą siedzieć w izolacji bo jak by takie wpuścić między ogólny drób to nie wiem jakie by było ich zachowanie:)
Posted
Ja tez nie czytałem o nich no ale skądś ta nazwa musiała sie wziąć więc może przez agresje no chyba że to przez to że jest na wysokich nogach:) trzeba by poczytać:)
Posted

Wszystko możliwe? Grzegorz taką rasę proponował? a wrzucę w neta te bojowce i z ciekawości zobaczę co ot za gagatki?;]

Miałeś rację to wojownicze ptaszki a ciekawą rasą jest szamo wojownik dorastający do 6kg

Posted
Czyli musiały by siedzieć w izolacji:( no a kogucik 6kg no jest już kawal koguta z tym że chyba lepiej by było go sprzedać a niżeli do gara wysłać:)
Posted
No raczej? za drogi rosół by był;[ale rasa jednak warta zainteresowania? widziałem zdjęcia koguta rasy o-shamo to stoi bardziej w pioni eniż moje podróbki 45 stopni;] czytaj biegusy;]