Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dlaczego zaraz paskuda jakby mu łebek na pniaka posłać to mniej by było skubania:)

Co do folii to im jaśniejsza tym lepsza gdyż młode roślinki zawsze ciągną się do światła a jak jest folia zbyt ciemna no się wyciągają ot tak to wygląda:)poza tym nie napisałaś koloru tylko że ciemna dlatego ja napisałem że ciemna to zły wybór:)

Posted

Robercie ten kogucik o którego rasę pytałeś na flogu jednego z użytkowników to Kochinek Miniaturka. One są śliczne, ale mięska z nich niewiele. Może tyle co z liliputek. :)

Z innej beczki. Zauważyliście, że tylko dzisiaj na forum zarejestrowało się już 10 nowych członków. Coś w tym forum być musi, bo śledzę na bieżąco tą statystykę i zauważam, że pod tym kątem forum bardzo idzie do przodu. :)

Posted

Marcinie, ale tu sie nie ma co dziwić, najlepsze forum to i ludzi coraz więcej ;D

no, nie pisałam o kolorze folii bo wstawiłam zdjęcia :P

a jak by takiego gołoszyjca skrócić o głowę to wiele mniej skubania nie ma :P

Posted

Sławek a jaki jeszcze kolor foli może ujść? poza przezroczystym?

Marcin dzięki za info;] kohiny podobają mi się w każdym wydaniu choć tych małych bym nie jadł;] ale i nie chce takich bo mam olbrzymy;]

A to że forum się powiększa bo tylko tu jest taka specyficzna atmosfera i ludzie;] ostatnio przeglądałem inne to tam mają dyktaturę i zero wolności słowa;[

Posted

Większość tych folii jest jasna tylko w rolce jako ciemne wyglądają a po rozłożeniu są o wiele jaśniejsze a tak w ogóle to różnią sie ceną i kolorem (a kolor odpowiada grubość) ja bynajmniej kupuje niebieską i czasami wytrzymuje mi 3 lata ale duża płachta to nie takie "pudełeczko" jak Ani więc u niej może dłużej postoi:)

Co do forum Robercie masz racje choć innych for nie znam bo tam nie bywam poza tym tak sie złożyło że na początku tu wylądowałem no i tu zostałem a tak w ogóle to dobrze mi tu z wami:)

No a kochinki miniaturki super wyglądają ale one tylko są do ozdoby:)

Posted
Dziś chyba 3 raz są wystawione bo od dłuższego czasu przeglądam co dzień ogłoszenia:) i zaczyna sie pojawiać coraz więcej jajek i nawet znalazłem białoczuby:)ale 5zl\szt więc jako że Grześ pisał że jajka gdzieś za jakieś 2 tyg to może dam radę kupić:)
Posted

Właśnie tak bym chciał żeby wszystko razem kluć:)

A te jajka to jest gdzieś pod Krakowem i podane jest kilka ras w których są i bialoczuby tak że z przesyłka to było chyba 80zl ale jajka niby są wolne od wirusów itp

jak znajdę link to wrzucę

Posted

Marcinie masz racje bo mi to już sie myli gdzie szukam i patrzyłem na tablicy:) ale Robercie masz racje 5zl za jajo wolne od chorób to chyba warto więc chyba sie skusze ale jak coś to dopiero jak będę wiedział jak sprawa będzie wyglądla u Grzesia:) żebym znowu za w czasu nie zamówił:)

Posted
Jeszcze wrócę do tych bialoczubów gdyż jest możliwe zakupienie cipciaków od 1 dnia do 8tyg a jako że one są po szczepieniach no to warto by było zapoznać sie z ceną gdyż może by była taka kalkulacja że lepiej np. było by kupić takie miesięczne gotowe a do inku zawsze coś sie by znalazło na to miejsce:)
Posted
hehe Marcinie słuszna uwaga ja szczerze mówiąc to nie zwróciłem uwagi na nie go:) ale też nie zły wykpis:) a czy te wory to nie aby przez to że mają już swój wiek? bo cena to też taka lekko podejrzana