Jump to content

Recommended Posts

Posted
już parę osób spotkałem co sprzedawali po 25 - 30 zł jak leci, sztuka to sztuka, jak kupowałem moją bielaskę płaciłem 25 zł i obojętne było czy to kaczor czy kaczka, staropolskie też jak leciało po 25 zł szt.
Posted
Pewnie tak mówiła ze zmęczona jest i wcale się jej nie dziwie, jak na dziewczynę to ma roboty ze hej. To ja swoje drobiowe kupowałem max 16 km od domu tylko po.krowy jechaliśmy 650km w jedna strone;-)
Posted
heh to ja jak mówiłem po jedną parę butelek 80 km, po dwie butelki 57 km, po feniksy 69 km, po silki 52 km, no i teraz gęsi ale to przy okazji nadrobię tylko 20 km drogi bo inną trasą na włoszczowe będę jechał, ale normalnie prawie 90 km.
Posted
Jak można zjeść takie śliczne zwierzątko:-(świnie rozumiem ale takie ładne to bym nie mógł.ale cena to spora tylko że z. hodowli zawodowej a to już co innego i wygląda ekstra nie widziałem takich
Posted
To jak kuszą cie owce widać chciał byś mieć jedna czy dwie.ja chciałem strusie ale ze względu horoby moich kur raczej nici z planów:-( a miało być więcej dziwnego drobiu a tak tylko wodne zostaną.
Posted

koza to nie bo po dachu lubi łazić:( ale owieczka tak!:) znajomi moi tacy trochę dalsi hodują alpaki, piękne też te zwierzaki.

nie miałem na myśli akurat dwóch owieczek, ogólnie o dwie sztuki mi chodziło, co jednej by się nie tęskniło.

Posted

Ale wiesz że baran potrafi być wredny:-( a owca to owca łagodna itp.wiem ze chodzi ci o to aby im się nie nudziło ale ja mam inne zwierzaki wiec mogła by chodzićz nimi na polu i dlatego mi odpowiadała by jedna

Dobra panie kolego ja się zmykam bo gałki same mi się zamykają dobrej nocki ;-)