przemeklol Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 witam mam pytanie jaki opryskiwacz polecacie zaznaczam że potrzebuje opryskiwacz do rsm i do herbicydów. A morze ma ktos używany na sprzedażja mysle ze opłaca mi sie kupic nowy Quote
VoYtek8 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Zależy do jak częstego stosowania i jakiej wielkości, ale myślę że warto kupić nowy, wiem bo parę lat temu sam się rozglądałem za jakimś 300 albo 400 litrowym i niby w ogłoszeniu i rozmowie telefonicznej każdy "działał" i był w stanie idealnym po prostu "igła" tyle że najczęściej pompa była do niczego, węże struchlałe i beczki też w nie najlepszym stanie, pojechałem obejrzałem parę i dałem sobie święty spokój bo nie sztuka kupić opryskiwacz do remontu bo ten remont + koszt starego opyskiwacza najczęściej= nowy opryskiwacz. Napisz jeszcze jaka ma być pojemność beczki i długość ramion oraz przybliżoną cenę. Pozdrawiam Quote
KrowieBieszczady Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ja osobiście polecam Kuhn. Według mnie jedne z najlepszych opryskiwaczy. Belka praktycznie wogóle się nie chwieje co jest jedna z najważniejszych rzeczy przy oprysku. Nie daj się nabrać na przereklamowanego Amazone Quote
przemeklol Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 ja mam ponad 20 ha chce go stosowac także do rsm wiec czesto a pojemnosc 400 500 l dlugosc ramion 12m i wyżeja cena ile wyjdzie to bede musial zapłacic Quote
Narco Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ojciec chce sprzedac opryskiwacz Fischer 600l. Wiecej na priv... Quote
Recommended Posts