crazy333 Posted September 1, 2022 Report Posted September 1, 2022 Alex83 jak wasze odstraszacze zapachowe , działają? Bo szczerze słyszałem o nich tylko negatywne opinie, jestem ciekawy Quote
czesiek888 Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 to zależy gdzie je rozwiesisz Quote
Alex83 Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 Alex83 jak wasze odstraszacze zapachowe , działają? Bo szczerze słyszałem o nich tylko negatywne opinie, jestem ciekawyW zasadzie od wiosny mieliśmy spokój i kuny ani widu ani słuchu. Teraz zauważyłam ślady na elewacji budynku, ale nie słyszę jej jeszcze na poddaszu. Może się nie dostała tam jeszcze. Zawieszki u nas wiszą. Od wiosny wszystkie już powymieniałam na nowe, bo to jednak warunki atmosferyczne na nie oddziałują. Rozwieszam je na rynnach spustowych z 4 stron budynku i powiesiłam asekuracyjnie na strychu. Dodatkowo zrobiliśmy oprysk - domu głównie narożniki elewacji, ściany, rynny spustowe. Idzie jesień więc kuny grasują, mam nadzieję że to coś więcej da i u nas nie zagości. Quote
Sołtys Michał Posted February 25, 2023 Report Posted February 25, 2023 Ja poustawiałem klatki z przynetą, ale skutek był żaden.Niestety. Polecam elektryczne pastuchy. Quote
rurka_rozpórka Posted February 14, 2024 Report Posted February 14, 2024 Jak dla mnie antykuny działają tylko na ludzi Quote
Recommended Posts