Narco Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Witam mam mozliwosc kupna takowego ciagnika za rozsadne pieniadze (23tys. zl) z importu. Posiada 4x4,kabine, przedni tuz+wom, 2500mtg z 2002r. Pytnie zasadnicze czy godnie zastapi C-330? Czy;-przewracarka 4m nie bedzie dla niego zbyt ciezka?-pociagnie opryskiwacz sadowniczy 1000l?-mala przyczepa samozbierajaca (16-20m3) to nie za duzo jak na taki traktorek?Ojciec zajmuje sie plantacjami maliny i porzeczki ogolnie 2-3h i drobna hodowla bydla czy takowy ciagnik spisze sie...? Na stanie posiada jeszcze Deutz-a 60 PS, wiec Iseki by zastapil C-330. Pozdrawiam. Quote
damianus87 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 szczerze to pierwszy raz słyszę o takim ciągniku ciekawe jak pod kątem dostepnosci i kosztów części do niego itp. moze inni forumowicze mieli stycznosc z tym ciagnikiem. pozdro Quote
Narco Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 szczerze to pierwszy raz słyszę o takim ciągniku ciekawe jak pod kątem dostepnosci i kosztów części do niego itp. moze inni forumowicze mieli stycznosc z tym ciagnikiem. pozdro Prosze @http://www.ricardo.ch/kaufen/buero-und-gewerbe/land-und-forstgewerbe/sonstiges/kommunaltraktor/v/an708087268/?ABTestedFeatureKey=59 Quote
KrowieBieszczady Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja bym sie w to nie ładował. Kup sobie lepiej C360 3P lub MF 255 Quote
VoYtek8 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Iseki to chyba azjatycki ciągnik więc nie wiadomo jak będzie z awaryjnoscią i dotępem do części. Iseki to firma zajmująca się przede wszystkim produkcją małych ciągników ogrodniczych i chyba parę sadowników wypuścił. Myślę że 30 jest o niebo lepsza do prac przy przewracarce czy p. samozbierającej, jak możesz to zostań przy c-330 jak nie to kup MF-255. Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 może awaryjne za bardzo nie będzie ale jeśli już to z częściami może być kłopot Quote
Recommended Posts