Narco Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Witam mam mozliwosc kupna takowego ciagnika za rozsadne pieniadze (23tys. zl) z importu. Posiada 4x4,kabine, przedni tuz+wom, 2500mtg z 2002r. Pytnie zasadnicze czy godnie zastapi C-330? Czy;-przewracarka 4m nie bedzie dla niego zbyt ciezka?-pociagnie opryskiwacz sadowniczy 1000l?-mala przyczepa samozbierajaca (16-20m3) to nie za duzo jak na taki traktorek?Ojciec zajmuje sie plantacjami maliny i porzeczki ogolnie 2-3h i drobna hodowla bydla czy takowy ciagnik spisze sie...? Na stanie posiada jeszcze Deutz-a 60 PS, wiec Iseki by zastapil C-330. Pozdrawiam. Quote
damianus87 Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 szczerze to pierwszy raz słyszę o takim ciągniku ciekawe jak pod kątem dostepnosci i kosztów części do niego itp. moze inni forumowicze mieli stycznosc z tym ciagnikiem. pozdro Quote
Narco Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 szczerze to pierwszy raz słyszę o takim ciągniku ciekawe jak pod kątem dostepnosci i kosztów części do niego itp. moze inni forumowicze mieli stycznosc z tym ciagnikiem. pozdro Prosze @http://www.ricardo.ch/kaufen/buero-und-gewerbe/land-und-forstgewerbe/sonstiges/kommunaltraktor/v/an708087268/?ABTestedFeatureKey=59 Quote
KrowieBieszczady Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Ja bym sie w to nie ładował. Kup sobie lepiej C360 3P lub MF 255 Quote
VoYtek8 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Iseki to chyba azjatycki ciągnik więc nie wiadomo jak będzie z awaryjnoscią i dotępem do części. Iseki to firma zajmująca się przede wszystkim produkcją małych ciągników ogrodniczych i chyba parę sadowników wypuścił. Myślę że 30 jest o niebo lepsza do prac przy przewracarce czy p. samozbierającej, jak możesz to zostań przy c-330 jak nie to kup MF-255. Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 może awaryjne za bardzo nie będzie ale jeśli już to z częściami może być kłopot Quote
Recommended Posts