simson54 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 witam chciałem zapytać jak podłączyć halogen z tyłu do ursusa c 330 ? Quote
izydor6280 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 jak sie nie myle to jeden bez problemu mozna podlaczyc do lampy tylnej, widzialem tez podlaczony do gniazda tylnegojesli chcecie wiecej musicie prowadzic nowe kable i obowiazkowo przekazniki Quote
VoYtek8 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Ja mam do gniazda podłączony i jest bardzo dobrze, wiadomo przy pracy z rozrzutnikiem czy przyczepą to gniazdo jest zajęte i halogenu nie mogę używać, ale przy orce czy sprężynowaniu to bardzo przydatna rzecz. Polecam każdemu takie dodatkowe oświetlenie, koszt niewielki, a poprawia komfort pracy. Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 albo taką lampę z włącznikiem w obudowie i wtedy pod pozycyjne podłącz Quote
simson54 Posted April 3, 2013 Author Report Posted April 3, 2013 no właśnie ja chciałem jeden tylko żeby był i nie bardzo wiem gdzie go podłączyć Quote
Recommended Posts