malyrolnik Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Witam!Zakupiłem ciągnik MF 5460 2008 r. Chcę założyć tura. Jaki mi polecacie? Czy opłaca się a czy przede wszystkim czy warto kupić używany? Cena tak ok 30.000 BRUTTO. Tur ma być do lekkich prac. Będzie woził beloty i od czasu do czasu coś cięższego, a w zimę trochę sobie będzie odśnieżał. Ważne jest dla mnie aby był to tur delikatny ( lekki ). Za odpowiedzi z góry dziękuje.Pozdrawiam Quote
KrowieBieszczady Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Najlepsze tury produkuje Stoll i Quicke. Poszukaj coś z ich modeli. Powinieneś znaleźć odpowiedni dla cb Quote
VoYtek8 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Masz spory budżet więc spokojnie możesz sobie pozwolić na Quicke z dodatkowym sprzętem. Jak kupisz takiego nowego tura to będziesz miał spokój na lata, a z używanym to może być różnie. Pozdrawiam Quote
Ojciec Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Polecam firmę Inter-Tech produkują dobrej jakości ładowacze w przyzwoitej cenie, stronka internetowa: intertech-agro.pl na Allegro znajdziesz kilka ofert ich ładowaczy jak i oprzyrządowania dopasują ci ładowacz do ciągnika i pomalują pod kolor Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts