marika1118 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Choć osobiście nie zajmuję się rolnictwem mam wielką prośbę do uczestników tego forum. Jestem studentką II roku II stopnia Finansów i rachunkowości na UMCS-ie w Lublinie i piszę pracę magisterską, która dotyczy kanałów dystrybucji usług ubezpieczeniowych. Do jej napisania potrzebuję opinii na temat metod sprzedaży ubezpieczeń osób, które zajmują się rolnictwem. W związku z czym bardzo proszę o przeznaczenie krótkiej chwili na wypełnienie poniższej ankiety. Oczywiście udział w niej jest całkowicie anonimowy. Każdej życzliwej osobie, która spełni moją prośbę, z góry bardzo dziękuję!!! moje-ankiety.pl/respond-41567.html Quote
VoYtek8 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Też wypełniłem, szybko poszło. Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam Quote
pablos Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 witam ja również wypełniłem tę ankietę ale mam wątpliwości dlaczego po wypełnieniu ukazują się reklamy!a gdzie są reklamy tam są pieniądze! marika 1118 dwa słowa wyjaśnienia ?? Quote
marika1118 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Ankieta już zakończona. Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy zechcieli poświęcić swój czas i wypełnili ankietę- to była dla mnie ogromna pomoc. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts