johhny Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Hej, mam taką sprawę - chodzi o tatuownicę uderzeniową. Będę musiał sobie taką sprawić, bo coraz więcej problemów bez niej..pytanko -czy po uderzeniu tatuownicą smaruje się znak na ciele czy wcześniej trzeba tatuownicę posmarować? Ktoś mi mówił, że nawet bez tuszu da radę tatuaż zrobić - czy to prawda? Quote
Robert ;-) Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Najpierw się smaruje tatuażownice, nie ma takiej opcji żeby bez tuszu tatuaż zrobić Quote
johhny Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 OK, dzięki za szybką odpowiedź, pozdrawiam. Quote
ZbyszekW8 Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Dokładnie ja tez przed wykonaniem tatuazu smaruje, niektórzy wiem ze po równiez to robią, ale tatuaz moim zdaniem jest dokładniejszy jak przed się posmaruje Quote
przemek2092 Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Trzeba koniecznie przed posmarować mam na oku fajny sklep internetowy gdzie posiadają tatuownice tusze i wiele innych jeśli chcesz to mogę dać ci namiary Quote
przemek2092 Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Skontaktuje sie z tb na priv pozdrawiam Quote
Recommended Posts