niezapominajka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Witam,czy jest ktoś w stanie mi doradzić, czy jak przerobię oborę na mieszkanie to będzie problem z zapachem, czy można jakos tego uniknąć? Dodam, że obora jest urzytkowana około 50 lat i nadal jest tam krówka i parę świnek. Czy przeróbka w tym roku to dobry pomysł? Quote
kubusjettaII Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 myślę że w tym roku to nie ciekawy pomysł, zapachy na pewno będą. jeśli tam są tynki proponował bym je skuć i wytynkować na nowo, podobnie z wylewką. Quote
VoYtek8 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 No będziesz musiał na pewno zrobić tak jak radzi "kubusjettaII" i będzie to trzeba dobrze wietrzyć w tym roku nie radzę się tam wprowadzać. Pozdrawiam Quote
niezapominajka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Taki mam zamiar wszystko w środku zerwać i zrobić na nowo gorzej z wylewką bo jest dość nowa i zrobiona dosyć mocno, a wie ktoś może co powinnam pokolei zrobić żeby pozbyc się zapachów? Quote
Recommended Posts