wsan Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Witam Wszystkich! Mam w sprzedaży nowe w Polsce 100 % naturalne środki poprawiające wyniki w produkcji: drobiu, bydła, trzody itp. , mogą być wykorzystane przy produkcji ekologicznej. Średnie uzyskiwane wyniki przy produkcji: o około 5% zwiększenie masyo około 5% zmniejszenie ilości zużytej paszyo około 3% zmniejszenie śmiertelności zwierząt.Są to przykładowe dane osiągane dla kur. Posiadam także:- środki poprawiające wyniki osiągane przy produkcji wszystkich płodów rolnych (wyniki osiągane mogą być lepsze nawet o kilkadziesiąt procent). Są również 100% naturalne i mogą być wykorzystywane w produkcjach ekologicznych jak i przy produkcji z uzyciem nawozów. - środki zmniejszające zawartość amoniaku w powietrzu (w oborach, chlewniach, kurnikach) co także wpływa na uzyskiwane wyniki a także na samopoczucie zwierząt i ludzi tam pracujących - środki poprawiające właściwości gnojowicy uzywanej na polach Wszystkie produkty mają certyfikaty zezwalające do uzywania w UE.Produkt jest znany i używany w UE i nie tylko. Więcej informacji mogę wysłać na mail. Quote
zenus Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Możesz napisać coś więcej na ten temat. Interesują mnie te środki dla zwierząt i do obornika. Quote
Recommended Posts