KrowieBieszczady Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 WitamPrzeglądając sobie tematy na forum spotkałem się z różnymi ocenami o danych markach i postanowiłem was spytać co według was jest czego warte.Według mnie spośród najbardziej znanych marek: John Deere, Fendt, New Holland, Claas, Deutz-Fahr(razem z same i lambo), Massey Ferguson, Case, Claas, Zetor, Ursus, Valtra na danym miejscu jest: Ciągniki:1. John Deere 2. Fendt3. Valtra4. Claas5. Massey Ferguson6. Deutz-Fahr7. New Holland8. Case9. Zetor10. Ursus Kombajny:1. Claas2. John Deere3. Fendt4. New Holland A jak pozycjonują te marki u was?Proszę was o wybieranie spośród podanych przeze mnie marek. Jeśli jakiejś zapomniałem z tych bardziej znanych to sorka. Quote
VoYtek8 Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Nie da się powiedzieć która marka jest dobra, a która zła. Każda seria i model ciągnika jest inny i stworzony z myslą o wykonywaniu zupełnie innych prac w gospodarstwie. Pozdrawiam Quote
div15 Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 VoYtek8 dobrze mówi kazda marka ma swoje tak zwane oczko w głowie:) jeden jest stworzony do pracy w zieleni( zgrabiarki, kosiarki i inne cuda)drugi jest stworzony do obory inny zas jest dobry w pracach ciężkich, każda marka ma modele do czegoś przeznaczone:D pozdrawiam Quote
michael farmer Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 witajcie dodam tylko jeszcze do waszych wypowiedzi że tylko jeden ciągnik był kiedyś do wszystkiego nasz stary poczciwy URSUS C-328 i 330 pozdrawiam Quote
CZAREKKK319 Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Ja powiem jedno wszystkie maszyny są dobre puki nowe Quote
VoYtek8 Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Mój Ursus ma ponad 30 lat i na pewno nie ma nic wspólnego z nowością, a gwarantuje Ci że jest dobry. Pozdrawiam Quote
íktorn Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 raczej dopoki sie nie popsujaa z tymi ocenami to najwiecej o nich pisza to znaczy najwiecej wydaja na reklame a nie lepiej jak sprzet sie reklamuje samnp Fendt czy lemken jest reklamowany ale nie na hama Quote
Recommended Posts