Jump to content

Recommended Posts

Posted

Z góry zapowiadam jeśli uzytkownik "KrowieBieszczady" zostanie moderatorem, bezpowrotnie odchodzę z tego forum, moim podstawowym argumentem jest poniższy post tego pana pod wątkiem "trzecia rocznica katastrofy smoleńskiej".

Już nie macie chyba o czym pisać i jak nabijać postów...... GŁUPOTY-POLITYKA

Kolejnym argumentem jest to że ten użytkownik jest na forum od niedawna i napisał jedyne... 36 postów więc nie mógł "dużo" pomagać innym, naprawdę dużo to pomaga Ojciec, Muzyk i DuzyGrzegorz i jeśli ktoś miałby zostać moderatorem to tylko któryś z nich. Ogólnie uważam że jeśli chodzi o moderacje to teraz jest ok. na forum jest porządek i obecni moderatorzy sobie radzą. Pozdrawiam :)

Posted
Nie martw się Wojtku ;). Ja dbam o porządek, a Przemek ma rozwijać forum. Jeśli będzie taka potrzeba i nie będe sobie dawał rady to z pewnością poinformuję Was i Administratora o tym fakcie ;) i raczej sam wybiore sobie pomocnika bo nie chce po kimś notorycznie poproawiać tak więc pozdrawiam i życze miłego dnia wszystkim :D.
Posted
Jeśli Ci chodzi o mnie to faktycznie si e dużo udzielam na forum, ale nie po to żeby sobie nabijać posty i zdobywać kolejne gwiazdki, jak dla mnie to mógłbym mieć nadal 10 czy 15 napisanych postów i bym był dalej zadowolony że mogę być częścią tego forum. Pozdrawiam :)
Posted
Ja tylko chciałem jakoś pomóc rozwijać forum itp. Kiedyś sam miałem kilka for, lecz o innej tematyce, więc wiem co i jak działa :) A że spodobało mi się tutaj to chciałem jakoś się przyczynić do rozwoju :) Chodzi mi o ściągnięcie użytkowników, którzy nie tylko mają C330 albo C360 i 3ha.. (Nie mam na celu obrazy nikogo) Chodzi mi o to, że dużo osób potrzebuje rady od kogoś z większym areałem i nowocześniejszym sprzętem.
Posted
Kolego wierz mi (i już Ci to powtarzałem) że na Naszym forum są osoby z doświadczeniem, które mają pojęcie o 5ha jak i 1000ha więc nie rozumiem Twoich aluzji. Ja osobiście pracuje w 400ha gospodarstwie (nie moje). Pisałem Ci już zapytaj, a uzyskasz odpowiedź. Nie nabijaj bezesensownych postów... ;)