KrowieBieszczady Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 WitamChciałbym zapytać czy będzie prowadzona rekrutacja na moderatorów itp. i jak tak to kiedy? Quote
VoYtek8 Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Chcesz zostać moderatorem tego forum? Quote
KrowieBieszczady Posted April 13, 2013 Author Report Posted April 13, 2013 Powiedzmy, ogólnie chciałbym być więcej niż zwykłym użytkownikiem bo dużo według mnie pomagam innym. Quote
VoYtek8 Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Z góry zapowiadam jeśli uzytkownik "KrowieBieszczady" zostanie moderatorem, bezpowrotnie odchodzę z tego forum, moim podstawowym argumentem jest poniższy post tego pana pod wątkiem "trzecia rocznica katastrofy smoleńskiej". Już nie macie chyba o czym pisać i jak nabijać postów...... GŁUPOTY-POLITYKA Kolejnym argumentem jest to że ten użytkownik jest na forum od niedawna i napisał jedyne... 36 postów więc nie mógł "dużo" pomagać innym, naprawdę dużo to pomaga Ojciec, Muzyk i DuzyGrzegorz i jeśli ktoś miałby zostać moderatorem to tylko któryś z nich. Ogólnie uważam że jeśli chodzi o moderacje to teraz jest ok. na forum jest porządek i obecni moderatorzy sobie radzą. Pozdrawiam Quote
Miki Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Nie martw się Wojtku . Ja dbam o porządek, a Przemek ma rozwijać forum. Jeśli będzie taka potrzeba i nie będe sobie dawał rady to z pewnością poinformuję Was i Administratora o tym fakcie i raczej sam wybiore sobie pomocnika bo nie chce po kimś notorycznie poproawiać tak więc pozdrawiam i życze miłego dnia wszystkim . Quote
kubusjettaII Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 moim zdaniem teraz jest utrzymywany porządek na forum, a co do tego czy ktoś napisał jedyne 36 czy pędzi do kolejnych gwiazdek i napisał ponad 700 to o niczym nie świadczy, ważne jaką wartość te posty mają. Quote
VoYtek8 Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Jeśli Ci chodzi o mnie to faktycznie si e dużo udzielam na forum, ale nie po to żeby sobie nabijać posty i zdobywać kolejne gwiazdki, jak dla mnie to mógłbym mieć nadal 10 czy 15 napisanych postów i bym był dalej zadowolony że mogę być częścią tego forum. Pozdrawiam Quote
Tofik Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Chlopaki ale macie dylemata:)jak dlamnie to nie ma potrzeby zmieniac czegos co dziala sprawniemnie sie podoba tak jak jest Pozdrawiam Quote
KrowieBieszczady Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 Ja tylko chciałem jakoś pomóc rozwijać forum itp. Kiedyś sam miałem kilka for, lecz o innej tematyce, więc wiem co i jak działa A że spodobało mi się tutaj to chciałem jakoś się przyczynić do rozwoju Chodzi mi o ściągnięcie użytkowników, którzy nie tylko mają C330 albo C360 i 3ha.. (Nie mam na celu obrazy nikogo) Chodzi mi o to, że dużo osób potrzebuje rady od kogoś z większym areałem i nowocześniejszym sprzętem. Quote
Miki Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Kolego wierz mi (i już Ci to powtarzałem) że na Naszym forum są osoby z doświadczeniem, które mają pojęcie o 5ha jak i 1000ha więc nie rozumiem Twoich aluzji. Ja osobiście pracuje w 400ha gospodarstwie (nie moje). Pisałem Ci już zapytaj, a uzyskasz odpowiedź. Nie nabijaj bezesensownych postów... Quote
Recommended Posts