Doradca Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Dzwoń ! Nasi Doradcy przedstawią ofertę kredytu w 5 minut !Sprawdź jakie to proste by uzyskać kredyt na dowolny cel lub konsolidacyjny . Quote
pawelxy1 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 WitAM mam pytanie jak bym wziął kredyt na 500 tys zł to za ile lat zaczną się raty do spłaty i jakawysokość rat by była? Quote
VoYtek8 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Wiesz Paweł mam radę jak już zamierzasz pakować się w taki kredyt to chociaż idź do porządnego banku, bo wziąść kredyt na 500tyś. w 15 minut to każdy może tyle tylko że później niestety trzeba ponosić tego skutki jak np. wysoka rata czy prowizja lub wiele kruczków w umowie. Jeśli chodzi o tak duże pieniądze to nie polecam myśleć o takich bankach. Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Wojtek masz rację. Ale jest jakiś bank gdzie daje kredyt w wysokości około 300-400 tys ze spłatą na 20-25lati by raty nie były za wysokie i by raty trzeba było spłacać dopiero po 3-4 latach??Gdyby taki był to ja bym na takie coś się skusił bo w 2 lata bym wszystko wybudował i po kupił a następne 2 lata bym zarobił na spłatę rat.Proszę o pomoc;d Quote
kubusjettaII Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 to nie wszystko jest tak pięknie, wierz mi że gdyby tak było chętnych na takie kredyty było by mnóstwo Quote
VoYtek8 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 No niestety banków idealnych nie ma... Z resztą na roli raz jest dobrze, a raz źle więc kredyt to olbrzymie ryzyko, szczególnie w czasach kryzysu. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts