Czyngis Change Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 wstęp:pewnie większość z Was nei wierzy w podróże astralne do innych rzeczywistości, światów czy też planet ale śnicie - też mialem kiedyś bardzo realistyczny sen. Znalazlem się na planecie Upasikajamunich, po ktorej oprowadził mnie Shaman, postać wielkości 3 metrów, z gorylimi rysami twarzoszczęki, w szacie brązowej z ornamentami, medalionami, z laską rzeźbioną i wysadzaną kamieniami, z ogonem tak jak z filmu o awatarze tylko bardziej małpim i na pewno przed projekcją Avatara miałem taki sen . Znajdowaliśmy się w dżunglii nad którą na wysokości 20-30 piętra istniała konstrukcja podtrzymująca kiedyś dach. Czułem się dziwnie po tym śnie, trwał zapewne chwile ale wiedzę którą dostałem telepatycznie od Upasika, można rozciągnąć na tysiąclecia.Kiedykolwiek o nim pomyślałem w danym kontekście - po co ta konstrukcja - jak kontrolują naturę - dlaczego nie ma u nich ani głodu ani wojen ? dostawałem odpowiedź i trwa to już kilkanaście lat . Mógłbym o tym napisać książkę, ale potrzebuje kogoś kto zacznie robić to co widziałem na tej planecie Tutaj, dla nas, dla zdrowej żywności, szczęśliwego życia dla naszych dzieci ? Quote
Czyngis Change Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 IdeaLudzie są w stanie przestać walczyć, kiedy zaczną wspólnie budować . i to jest prawda sprawdzona i oczywista i nie ma o czym gadać, projekt o którym myślę jest na tyle potężny by zatrudnić wszystkich żołnierzy tego świata do skopania ogródka zamiast na rzeź. proste ? Quote
VoYtek8 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 No kolego idea piękna i ponadczasowa bo wojny są od zawsze, ale jednak ja osobiście nie wiem jak zjednoczyć ze sobą cały świat... Z resztą parę postów nic nie zmieni bo i tak Unia Europejska grzecznie ujmując wyciera sobie twarz po obiedzie milionami euro w momencie go w Afryce dzieci głodują, a np. w Syrii codziennie giną niewinni ludzie często także dzieci. Raczej nie sądzę żeby świat kiedykolwiek dojrzał do tego najlepszym przykładem jest pólwysep Koreański: w Korei Północnej bieda wychodzi drzwiami i oknami, a dla przywódcy najważniejsze jest straszenie sąsiada z południa z wojną. Tak dłużej nad tym myśląc to lepiej żeby Twój sen się urealistycznił w najbliższym czasie bo jeśli dojdzie do trzeciej wojny światowej to gwarantuje że przeżyją ją conajwyżej nieliczne jednostki. Pozdrawiam Quote
Czyngis Change Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Model : Na przykładzie prostego modelu, wyjaśnię o co chodzi: Połóż reklamówkę foliową - to wszystko teraz wyobraź Sobie, że płaszczyzna reklamówki przylegająca do stołu to ziemia przestrzeń między "ziemią" a drugą warstwą reklamówki nazwijmy - mikroklimat a górną warstwę reklamówki - dach tyle, że konstrukcja musi być uzgodniona z inżynierami budownictwa, najlepiej co najmniej 10 pięterpowierzchnia jak przy projekcie narodowym to co najmniej pustynia błędowskadach to skomplikowana sprawa ale za to dużo energii słonecznej i pełna kontrola naświetlenia.produkcja płodów rolnych tylko EKO EKO i SAMOWYSTARCZALNOŚĆ - ergonomia itp ale na początku dla inwestorów nawet hotel i taras widokowy Quote
Czyngis Change Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Małymi kroczkami : mam nadzieję na znalezienie tutaj INWESTORA z otwartym umysłem, znajomym technologiem od tego i owego w celu wybudowania wersji modelowej kolonii rekultywacyjnej, z całą infrastrukturą , działającym systemem całorocznymw celu pokazania tego światu - nie od dziś o tym projekcie piszę więc to nie jest parę postów w necie a to co pisałem kiedyś, wraca więc jestem dobrej myśli Quote
Czyngis Change Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Co do Koreii płn, to znam koreańczyków i ich geny Korea wprowadzała kiedyś fajne reformy, dotyczyły samowystarczalności .Ta ludność przeżyła blokadę zachodu, który chciał im wcisnąć coś czego nie chcieli zatem jest tak jak jest - i - wcale tak nie jest // jest masa innych perspektyw np wynalazki wiesz jak zwiększyć wydajność paneli słonecznych ? - użyj szkła powiększającego - proste czyli bierzesz reflektor samochodowy, zamiast żarówki wkładasz ogniwo, zamiast klosza soczewkę małe, wydajne - jakieś pytania ? zastosowanie w dachu samochodu, moze być plastikowo soczewkowy ? Maszt z tysiącem takich wzmocnionych ogniw - to nie wiatrak, nie przeszkadza ptaszkom dużo można wycisnąć z mojej głowy, trzymając się tematu, to jeden z patentów pozyskania energii do projektu kolonii rekultywacyjnych a co do wojen - to piszę to widząc nadzieję dla tego świata Quote
Recommended Posts