dellos Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Witam wszystkich zainteresowanych tematami dofinansowania z UE, oraz sprawami rozwoju związanego z projektem Europa 2020. Tworzę aktualnie małą pracę odnośnie Europa 2020 a sprawa rolnictwa. Jeśli są tu osoby zainteresowane tematyką i znające główne kierunki w rolnictwie, jakie ma wnieść EU2020 zapraszam do dyskusji oraz rozmów dotyczących zagadnień. Liczę na miłą rozmowę oraz wiele nowości o których mogłem nie być świadomy. Quote
DuzyGrzegorz Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Posiadam bardzo ciekawy materiał MRiRW dotyczący dofinansowania produkcji trzody chlewnej, jeszcze ciepły. Wygląda na to, że decyzje polityczne co do przyszłości produkcji żywca wieprzowego zapadły. Quote
dellos Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 O, a można coś więcej ?? Sensowne toto się zrobiło ?? Bo z tego co szukam różnych dokumentów, mało się mówi i pisze jakie faktycznie są plany na kolejne lata. Trochę bełkotu tu i tam, ale nie znalazłem konkretnych propozycji odnośnie wspólnej polityki rolnej. Quote
DuzyGrzegorz Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Podaj e-mala na PW to jak będę miał chwilę czasu to Ci opiszę nad czym pracują i jaki jest stan perspektyw całej WPR, i tych opracowywanych w Polsce, i tych opracowywanych w Brukseli. Quote
kubusjettaII Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 nie wiem co tam piszczy ale mam wrażenie że nic dobrego. oby było inaczej. Quote
dellos Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Zobaczymy, jak dobrze gdzieś mi się w oczy rzuciło mają nakłaniać do zmiany zatrudnienia z rolnictwa na coś innego... gdzieś mi taki text się rzucił w oko ale nie mam aktualnie do niego dostępu... za 10 lat będzie z rolnictwem jak z przemysłem ciężkim... czyli będzie jego brak Quote
Recommended Posts