Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jak jeździłem to od ojca Honda CBR 600 RR :D. Bardzo fajny sprzęcik idzie jak burza. Wiadomo.nie jest to tysiączka ale tez potrafi ;).
Posted

osobiście nie posiadam "bike" bo żona mi zagroziła pozwem rozwodowym jak sobie kupię, ale czasami mam okazję jak to mówię "łacha przewietrzyć" od kolegów. są wyrozumiali i dają pojeździć. mają w posiadaniu min. Suzuki Bandit, Yamaha Fazer, Honda CBR.

pozdrowienia dla "baikerów" i udanego sezonu!!!!

Posted
Ja sam nie posiadam motocykla, ale w dalekiej przyszłości zamierzam coś kupić. Brat ma Honde CBR 600, więc jak czuje potrzebę to zawsze da pojeździć. Braciszek ma chęć w przyszłości wymienić 600 na 1000 wiec może odkupie od niego. Ogólnie motocykl (nie motor, bo motor to jest w pralce ;) ) to świetna pasja tylko trzeba mieć łeb bo już niejeden z kumpli mojego brata skończył przejażdżkę na drzewie, słupie czy jakimś samochodzie. Teraz sezon się zaczyna więc, udanej jazdy życzę. Pozdrawiam :)
Posted

Mój wujek jak byłem u niego przewiózł mnie yamahą 600.

Fajnie zasuwaliśmy;d

Teraz czekam aż przyjedzie swoją yamaha 1000 i pozwoli mi się przejechać;d

Jeździłem quadem 250

Posted
Dzięki za odpowiedzi;-] ja mialem okazję polatać suzuki banditem 600, suzuki gs 500 i hondą transalpem ale najlepsza zabawa to banditem,podobają mi się hondy cbr rr 600 ale że wysoki jestem są dla mnie za male.pozdrawiam wszystkich motocyklistów i czekam na kolejne posty
  • 3 months later...
Posted

Witam

U mnie w garaży stoi YAMAHA XVZ ROYALE VENTURE 1300. Niestety najczęściej tylko stoi- brak czasu, a szkoda bo fajna i duża, turystyczna maszyna. Chyba będę musiał ją sprzedać lub zamienić na coś.......

Posted

Rocznik to 1991 , czyli ostatni rok tego modelu. Przebieg 43 000 km (oryginał), po pełnym przeglądzie. Co do ceny ,to najpierw wypadałoby motocykl obejrzeć abyśmy wiedzieli o czym rozmawiamy.

majk8@onet.eu

• 1 month later...
Posted
Ja mam mz 251 ,wsk 125 i motorynke którą mam już 15 lat, jestem jej drugim właścicielem, cały czas jest w orginalnym malowaniu i w pełni sprawna :) w zime biore się za kapitalny remont wsk będzie rozebrana do ostatniej śrubki :)