Jump to content

Deutz-Fahr, New Holland czy Case ok. 115KM - ktory ciagnik poleciacie?

Recommended Posts

Posted

Witajcie drodzy rolnicy.

Jestem zainteresowany kupnem nowego ciągnika. Marki, które mnie interesują to jakiś Deutz Fahr 115KM i Case CX95 oraz jakiś 115- konny New Holland. Którego z nich byście polecili? I jak jest z nimi odnośnie ceny? Orientujecie się ile w przybliżeniu mogą kosztować poszczególne z nich? Za wszelkie opinie będę bardzo wdzięczny. Jeśli polecacie też jakieś inne marki ciągników to piszcie tylko mi chodzi o takiego mniej więcej 115 KM i żeby nie był jakiś kosmicznie drogi.

Posted
Powiem tak Case i New Holland to to samo tylko w innym kolorze i kształtach, natomiast Deutz to wiadomo inna klasa pojazdów jeśli nie ograniczają Cie finanse (bo nic takiego nie napisałeś) to brał bym Deutz'a. Jakbyś mógł to podaj dokładnie modele tych ciągników i czy w sumie maja być nowe czy używane bo nic nie napisałeś ja ten temat. ;)
Posted
Nie ukrywajmy że za jakość sie płaci ale sie opłaci może zobacz sobie ten ciągniczek 109KM moim zdanie ten był by naprawde dobrym wyborem świetny, zwrotny, mały #http://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/ciagnik-rolniczy/3374598/deutz-fahr-agrofarm-ttv-430.html
Posted

Dokładny model Deutz'a jaki mnie interesuje to 610 i ma on 140 KM. Byłem dziś go oglądać, jest to nówka maszyna i jego cena to 190.000zł

podpowiedzcie panowie czy wart jest tej ceny i co sądzicie o tym zakupie, czy może znacie inne miejsca gdzie mógłbym kupić taki lub podobny sprzęt może w bardziej korzystnej cenie? Wszelkie informacje będą dla mnie ważne.