Jump to content

Recommended Posts

Posted
no myslałem o nowym, mam tylko 30 hektarów także nie zalezy mi na bardzo dobrym sprzecie ale nie chce zeby mi sie rozsypał po roku, bo to jednak poważny zakup
Posted
No ja bym wolał używanego lemkena smaragda. Ale to jest moje zdanie sam mam smaragda i jestem z niego zadowolony i jak kupisz w bardzo dobrym stanie to na pewno sie nie rozsypie :) Ale jak juz miałbym wybierać pomiędzy tymi co podałeś to chyba wybrałbym mandama.
Posted

skoro tak mówisz to poszukam jeszcze jakiegoś lemkena w dobrym stanie

zastanawiam sie także nad kupnem agregatu uprawno-siewnego mozecie mi cos doradzic???

Posted
dokladnie agregat uprawowo-siewny na 30 ha hehe chyba ze masz Pan za duzo kasy:D ja mam ok 50 i sie zastanawiam , ale raczej mam jeszcze pilniejsze wydatki jak na razie . a co do wyboru to u mnie sasiad kupil nowy Unia Group i zaczepil do ursusa 1224 to nawet jednego sezonu nie doaczyl, ramy mu sie pogiely i wogóle , kase włozyl a teraz lezy to pod płotem.
Posted
mam forterre i z 3 m bez problemu myka gruber to proste narzędzi i karzdy się sprawdzi, mam 5 letni brodnicy tu wsumie nie ma się co zepsuc tylko elementy robocze się zmienia a w markowym gruberze są o wiele droższea jekoś ich jest różna prawdziwych orginałów nie dostaniesz, mój chce sprzedac albo na większy zamienic pozdro