Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja mam skromnie 10ha w tym osiem użytków sieję żyto,pszenżyto,owies,lubin,grykę trzymam krowy,konie,świnki,kaczki,kury,gęsi,króliki, psa i kota,wszystkiego ponad 100szt.na razie planuję więcej drobiu,pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Posted
ja skromnie nie całe 10ha przede wszystkim pszenica i ziemniaki i tylko to i niechce więcej a o chodowli to nawet niechce słyszeć abym robił na złodzieji. tuczniki to teraz a za razem od pweu loat chodują ci co mają konopie na strych ,krowy to tylko zapaleńcy z armiom ludzi do roboty.
Posted
A ja mam tylko działkę w dzierżawie 1ha i warzywa brak zwierząt oprócz psa. Za to mam zamiar zakupić mnóstwo ziemi za zarobione pieniądze po przeczytanej książce. Mimo, że w gospodarstwie czasu nigdy nie ma myślę , że czasem warto odwrócić uwagę i zarabiać i dorabiać się on-line. http://org-epost.com/e-work/book28564031.php Niewielka inwestycja, która zaprocentuje w przyszłości (-;
Posted

ja mam 50ha ornych

10ha łąk

sadze ziemniaki (jadalne i przemysłowe)

sieje,kukurydze (na kiszonke),buraki (pastewne i cukrowe),żyto,pszężyto,pszenice,jeczmien,gorczyce,mieszanke,marchew

mam 12 krów dojnych a wszystkiego bydła mam około 40 sztuk, 3 świnie