Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chce się podzielić pewnym spostrzeżeniem. Od pewnego czasu rozglądam się za działką bez wielkiej presji ale może coś się trafi. Na stronie ANR są podawane wykazy oraz harmonogramy i tu widzę pewną prawidłowość. Informacje o przetargach są podawane np 27 kwietnia a aby do przetargu wystartować dokumenty trzeba złożyć do 25 kwietnia. Wykazy maja multum błędów i często w ogóle przez wyszukiwarkę nie są wynajdowane więc online nie masz szans się o przetargu na czas dowiedzieć. A jak się do oddziału pojedzie osobiście nikt ci nic nie pomoże tylko mówią aby internet śledzić.

Moje pytanie po co w ogóle ta strona funkcjonuje jak podaje informacje harmonogramy o przetargach w których już i tak nie weźmiesz udziału? Czy może to tylko w mojej fili takie niekompetencje bo nie che mi się wierzyć że ktoś celowo to robi aby tylko "poinformowani" składali papiery na przetargi

Posted

W dzisiejszych czasach informacja ma wartość wymierną w środkach płatniczych. Nie zgodzę się z Tobą że jest to niekompetencja. Moim zdaniem jest to przejaw bardzo wysokiej kompetencji znajomości wartości informacji. Już kilka razy starałem się zainteresować tą sprawą organy które powinny zajmować się wysoką kompetencją znajomości informacji. Organy te skupiły się na art. 238 kk ...

Pozdrawiam!

Posted
2 maja w internecie nadal wisi błędny harmonogram ze stycznia wiele osób może się "nabrać" :) Jedyna szansa na dowiedzeniu się o przetargach to osobista wizyta w oddziale oczywiście pod warunkiem, że i tam nie wisi błędny harmonogram. Na przetargi ograniczone ze względu na wcześniejsze zapisy oczywiście nie ma szans no chyba, że po znajomości się o nich dowiedziałeś.