joanna_feniks Posted April 27, 2013 Report Posted April 27, 2013 Czy wiesz, że możesz uzyskać odszkodowania za słupy energetyczne i inne instalacje {linie telefoniczne, gazociągi, wodociągi itd.) wybudowane na Twojej działce zarówno budowlanej jak i rolnej? Korporacja Prawno Finansowa Feniks działająca na terenie całej Polski, którą mam zaszczyt reprezentować zajmuję się wszystkimi formalności i jedynie na początku potrzebna jest inicjatywa samego zainteresowanego, który musi dostarczyć niezbędne informacje aby sprawa o odszkodowanie mogła ruszyć. Firma podejmuję się prowadzenia spraw, które na 100% są do wygrania i nie będą ciągnąć się latami. Naszą główną zaletą jest to, że wycena nic nie kosztuje. Po dalsze informacje zapraszam na maila lub telefon. e-mail: joanna.karolak2758@korporacja-feniks.eutelefon: 797352797 Quote
arekstryj Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Oj ciągną się latami, zwłaszcza w Pani firmie.Proszę poszukać na forach jak Was klną. Niedługo będą WAs widłami ganiać. Jak Pani chcę to mogę powiedzieć w jakich miejscowościach. Pani tam pojedzie i pogada z tymi ludźmi. nie ładnie tak z ludźmi postępować Quote
rolnik-z-widłami Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Racja zgodzę się. Mój kumpel z nich korzystał! Porażka! Quote
Vademecum Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Po takiej rekomendacji już zapomniałem o wodociągu około 100 m. w poprzek działki...... Quote
arekstryj Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 Racja zgodzę się. Mój kumpel z nich korzystał! Porażka! U mnie kilku rolników zrzerzonych w organizacji i sprawy leżą' date=' nic się z nimi nie dzieje już od 3 lat. Umów nie chcą zerwać tylko straszą tych ludzi dodatkowymi karami pieniężnymi. Firma sobie poczyna zbyt ostro, a umowy mają podpisanę tak, że cięzko je zerwać bez ekwiwalentu pienięznego. Pracujemy nad tym aby znaleźć jakiś sposób....[hr']Po takiej rekomendacji już zapomniałem o wodociągu około 100 m. w poprzek działki...... za wodociągi najłatwiej wygrać sprawę, zwłaszcza jeśli są pobudowane po 1985 roku.firmy wodociągowe mają słabych prawników. ja zawarłem ugode z PUWiK a w innym regionie podobno dwóch rolników z naszej grupy wygrało z nimi sprawy sądowe i to podobno w niecały rok to załatwili sądownie, co się praktycznie nie zdarza w tych sprawach. Więc proszę się nie poddawać bo warto wziąć pieniądze za swoje. do końca życia będziesz im Pan płacił za to że udostępniłeś im jeszcze własną działkę a oprócz PAna inni ludzie którzy nawet nie mają wodociągu na działkach. a zbudować tam niczego nie zbudujesz. to jest chore... Quote
Recommended Posts