Nyfer Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Witam chciał bym wam zaprezentować moje produkcje , budowa przyczepy 16m3 , Rozrzutnik Obornika Duchesne 32m3 (przyczepa objętościowa) Budowa przyczepy : youtube.com/watch?v=rxszShNUV8M Remont Rozrzutnika (przyczepa objętościowa) : youtube.com/watch?v=-AVYB22PeSk Zapraszam do oceniania na forum jak i na moim kanale , komentarze oraz oceny mile widziane . Odwdzięczę się i na Twoim kanale ! Jeśli macie jakieś pytania proszę pisać pod tym postem , lub pod filmem na YT Pozdrawiam )) Quote
pawelxy1 Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Siema. A zrobiłbyś taką przyczepę ale nie dużą? Na około 2 tony ładowność? Quote
pawelxy1 Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Pod ursusa 30-stkę.Chodzi mi o jednoosiową najlepiej 1.5-2 ton;dI za ile?;d Quote
VoYtek8 Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Świetne przyczepy Ci wyszły, wyglądają jak produkowane seryjnie. Ja sam z ojcem parę lat temu samochód Lublin z skrzynią przerobiliśmy sami na przyczepkę z wywrotem, sporo było grzebania, ale się opłacało. Pozdrawiam Quote
Nyfer Posted May 2, 2013 Author Report Posted May 2, 2013 Pod ursusa 30-stkę.Chodzi mi o jednoosiową najlepiej 1.5-2 ton;dI za ile?;d w klape przy Duchesne się mieści 1.5-2 tony ^^ Quote
przemek2092 Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Ładna przyczepa czyli skrzynia cała jest nowa ? a rama od tej starej ? czy cos zmienialiscie ? Quote
cichy Posted May 8, 2013 Report Posted May 8, 2013 Profesjonalne wykonanie. Jeśli to nie jest tajemnica to napisz ile można zarobić na budowie takiej przyczepy bo podejrzewam, że zrobiłeś je na handel. Może ktoś z nas dorobiłby do gospodarki;) Quote
pawelxy1 Posted May 8, 2013 Report Posted May 8, 2013 cichy ale ty i tak musisz mieć duży wkład finansowy do elementów tej przyczepy;d Nyfer więc jak da się zrobić?;d Quote
Recommended Posts