hirek Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Witam,Interesuje mnie przedewszystkim sam claas. Aktualnie planuję szarpnąć się na kombajn, narazie tylko z headerem zbożowym, ale później pewnie też do kukurydzy. Ciągnik mam John Deere 6630 i myślałem też o kombajnie JD, ale znajomi mi odradzają co sądzicie, którą markę polecacie?[video=youtube] Quote
Kowalik Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Każdy Ci powie że że kombajny Class to kalsa światowa, mercedes wśród kombajnów zbożowych nie mające sobie równych. Class ogólnie to chyba bardzo dobra marka, potwierdzają to opinie - jednak co jest jej wadą - to niestety nie jest na moją kieszeń Quote
Zosia Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Witam, ja szczerze polecam Classa. Kupiliśmy 3 lata temu używanego z Niemiec. Chodzi dobrze, mało się psuje, a kosimy oczywiście na zarobek. Czasem lepiej dywać więcej na coś porządnego i miec spokój. To rzeczywiście klasa światowa! Quote
Guest Gość Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Trzeba też patrzeć na cenę bo taka maszyna chodzi dwa tygodnie w roku Quote
Recommended Posts