sszymonss Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Mam problem z podbieraczem w belarce.Podbieracz jest hydrauliczny przyczyna jest taka że podbieracz podnosi a nie opuszcza nie wiem w czym jest problem. Quote
sszymonss Posted May 12, 2013 Author Report Posted May 12, 2013 Może to być wina roździelacza w belarce ? Quote
piterrrmen94 Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Siema! Też miałem prase JD i najprawdopodobniej masz zapowietrzony podbieracz trzeba lekko popuścić śruby od węży od chydrauliki i poruszać joystikiem od pompy aż olej zacznie lekko cieknąć i powinno zadziałac a jak nie to pisz na prywatny napewno postaram się pomóc Quote
sszymonss Posted May 15, 2013 Author Report Posted May 15, 2013 Siema! Też miałem prase JD i najprawdopodobniej masz zapowietrzony podbieracz trzeba lekko popuścić śruby od węży od chydrauliki i poruszać joystikiem od pompy aż olej zacznie lekko cieknąć i powinno zadziałac a jak nie to pisz na prywatny napewno postaram się pomóc dzięki piterrrmen94 za radę jak będę miał czas to sprawdzę i ci napisze czy ruszyło. Quote
Recommended Posts