marek100 Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 ile wynosi koszt rozpoczecia hodowli ślimaków i czy się opłaci. i wszystko na temat. Quote
ali71 Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 ile wynosi koszt rozpoczecia hodowli ślimaków i czy się opłaci. i wszystko na temat. -Bardzo interesujący temat ,od kilku lat zbieramy informacje na ten temat oraz bylismy na szkoleniu-posiadam materialy w formie książek ale wciąż nie praktykujemy zatem jako teoretyk również szukam informacji od kogos kto rozpoczal hodowle . Quote
dominikp64 Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Też nie jestem praktykiem w hodowli ślimaków ale miałem niedawno przyjemność z osobą, która zaczynała taką działalność. Opowiadał mi wtedy że przygotowywał ogrodzenie elektryczne na ślimaki aby nie uciekały z koszy do hodowli. Quote
marcinex75 Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 Według Polish Snail Holding, to jest firma która dostarcza reproduktory do hodowli i skupuje ślimaki, może to być opłacalne zajęcie dla rolników, jeśli mamy trochę wolnej przestrzeni. Przejrzałem ich stronę, polecam tekst:http://www.polishsnailholding.com/a,103,hodowla-slimaka-jadalnego-pomysl-na-biznes.html Quote
marcinex75 Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Ciekawa oferta dla wszystkich, zainteresowanych hodowlą ślimaków. Można wziąć dobry kredyt pod taką działalność. Warto się zastanowić:http://www.polishsnailholding.com/a,157,nie-musisz-inwestowac-swoich-srodkow-w-hodowle-slimakow.html Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 A powiedzcie jeżeli w oógle macie takie informacje jak jest z opłacalnością takiej hodowli i na co trzeba sie przygotować,jakie warunki im stworzyć? Bo przyznam,że tematyka jest interesująca i rzadko spotykana w naszym kraju,czekam więc na szczegóły. Quote
Hubi77 Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Tematyka jest bardzo interesująca, niszowa a mam wrażenie, że rynek zbytu powinien się rozszerzać, jako że Polacy coraz częściej lubią poznawać nowe smaki. Myślę, że ślimaki powoli będą szły nie tylko na eksport do Francji, ale i nasz rynek się na nie otworzy. Bardzo kibicuję rozwojowi tego typu hodowli w naszym kraju. Quote
Recommended Posts