derik1995 Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Witam wszystkich. Mam problem gdyż nie wiem gdzie składać wnioski na dofinansowanie. Mieszkam w Rzeszowie i tutaj jestem zameldowany a gospodarstwo mam pod Kielcami i nie wiem czy muszę jechać tam i składać w Świętokrzyskim czy na Podkarpaciu mogę złożyć. Quote
DuzyGrzegorz Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Wniosek możesz złożyć gdzie chcesz. Nie wiem czy masz nadany nr producenta. Generalnie składasz we właściwym biurze powiatowym ARiMR dla adresu który podałeś we wniosku o wpis do ewidencji producentów w sekcji:V. MIEJSCE ZAMIESZKANIA I ADRES ALBO SIEDZIBA I ADRES WNIOSKODAWCYWięc podajesz albo jedno albo drugie. Jeżeli masz nadany nr producenta a chcesz zmienić miejsce w którym składasz wniosek to możesz zmienić dane składając nowy wniosek-zmianę.Jeżeli wpiszesz adres siedziby gospodarstwa pod Kielcami warto wpisać dla wygody adres zamieszkania jako adres do korespondencji. Quote
Recommended Posts