Andrych Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Dzień dobry wszystkim, piszę tutaj, ponieważ czytam was już bardzo długo czasu i wydajecie mi się super ludźmi takimi przyjaznymi i postanowiłem napisać.Mam z rodzicami duże gospodarstwo na mazurach, niedawno dołączyli nam internet, bo wcześniej podobno nie dało rady. No ale jest i dzięki temu mogę się bardziej otworzyć do świata, a wcześniej było to trudne, bo sami wiecie, bierzące sprawy i nagle cały dzień mija a potem następny. I takie jest tutaj życie. Od lata do lata, już nie pamiętam od kiedy.I to mnie już denerwuje, no bo ile tak można. Plus jest nam coraz gorzej tutaj na gospodarstwie. Rodzice są już starsi i Mama choruje. Tylko że ja nie chcę przejąć chyba tego gospodarstwa. Mam jeszcze młodszego brata, on już ma Żonę i Syna i nie mieszkają z nami. Chciałbym, żeby on wrócił, dzieciak miałby tyle miejsc do zabawy, a nie to co teraz w mieście. Co ja mam zrobić?Wszystko robi się coraz droższe, my czasem spędzamy całe wieczory gadając i zasatanawiając się co zrobić żeby było lepiej, ale przecież to nie od nas zależy, prawda?I chciałbym wreszcie poznać jakąś wyjątkową Panią, żeby z nią kroczyć przez życie, żeby nie być taki samotny. Tutaj u nas każda Pani już zamężna, a ja wciąż sam, brakuje mi tego ciepła i tego wsparcia. Po prostu byłem tak zajęty pracą przez długi czas, że nie brakowało mi tego wtedy. Jak mam kogoś poznać, jak jestem tu cały czas jak pies na łańcuchu i wszystkie kąty są mi już znane i wszystkie osoby, a ja jestem otwartym człowiekiem, dbam o siebie, jestem łagodny i ciepły. Może jest tu jakaś Pani, z którą mógłbym nawiązać korespondencję? Już nawet tylko żeby porozmawiać o takich zwykłych ludzkich rzeczach i się pouśmiechać razem Pozdrawiam was ciepłoAndrzej Quote
Guest Gość Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 SKORO MASZ INTERNET I SZUKASZ PANI TO SPRÓBUJ NA PORTALU RANDKOWYM Quote
Wiarus Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 To świetnie, że założono wam internet, ja nie mam stałego łącza tylko w IPlusie, więc rozglądnij się w internecie może nawiążesz ciekawą znajomość no ja mam też małżonkę poznaną z gazety. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 Witaj.A nie myslales o agroturystyce. Quote
jerry Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Poszukaj lepiej na portalach typu sympatia.onet.pl czy jakieś inne randki powodzenia! a na Mazurach to rzeczywiście szansa na agroturystykę. Quote
Recommended Posts