jacob Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Oto chomik:) Czy to ten sławny "pies ziemny" z wcześniejszego tematu ? Quote
Tofik Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 HE HE nie niestety nie to przykladowa fotka dla janka bo chcial zobaczyc jak chomik europejski wyglada ja u swojego to widzialem tylko pyszczek jak z norki wychylal:)Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 podobny jest do swojego dziko żyjącego odpowiednika tylko uszy są trochę innego ksztaltu Quote
Tofik Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Noi szalony chomik powrócił z tym że teraz mam ich dwóch zaleta ich jest taka że fajnie wyglądają i jak na razie nie robią nic złego nie licząc wielkiego kopca miedzy foliami:) Quote
wiejskieżycie Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Pierwsze słyszę, że w Polsce dziko występują chomiki. Ja kiedyś miałem kilka, ale takich ze sklepu zoologicznego i mieszkały w akwarium. Jak Ci się rozmnożą to założysz hodowlę. Quote
Robert ;-) Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Marcin to są szkodniki;[ kopią w warzywach itp jak krety ;] Quote
wiejskieżycie Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Na prawdę nie wiedziałem, że w Polsce w stanie dzikim żyją chomiki. Że szkodzą to się domyślam, ale że w ogóle są to na prawdę jestem zdziwiony. Moje kotki miały by tam co robić. U mnie wyłapały wszystkie myszy i chętnie na jakiś czas je wypożyczę. Quote
Robert ;-) Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Są ale ja raz tylko w życiu za małolata widziałem tego chomika ale ojciec mówił że kiedyś było ich więcej co do kotów to by mi się przydały bo moje trzy lenie ani rusz za myszami Quote
wiejskieżycie Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Musisz zaopatrzyć się w kotkę. Ja nie mam ani jednej myszy, ani jednego szczura w szopie. Zupełnie nie mają co robić moje sierściuchy. Całymi dniami śpią i co tu dużo mówić jedzą albo wydalają. Nie daj Bóg zobaczą żabę. Z braku laku i na nie polują. Quote
Tofik Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Marcinie żeby dorosłego chomika kot udusił to musiał by byc nie zły kocur bo taki chomik to nie taki zwykły chomik jak z akwarium, zważając że taki chomik potrafi sie rzucić nawet do człowieka, a najlepsze jest jego poszczekiwanie:) Quote
Robert ;-) Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 właśnie kotkę mam i dwa małe ale kotka chodzi na pola i myszy do domu znośi zamiast w obejściu łowić;[ dziwne to jest ale jej przodkinie robiły tak samo Quote
Robert ;-) Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Przydało by się ale wiadomo na jaki gatunek trafię może jeszcze gorszy leń się trafi jak ta moja kotka;] Quote
Tofik Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 U mnie sa dwa koty i tyle je widzę jak przyjdą sie najeść Quote
Robert ;-) Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 także wiesz o co chodzi z tymi ''pracownikami'';] Quote
wiejskieżycie Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Moje koty są rasy dachowiec polski tygrysowaty. Ja je widzę cały dzień, bo ciągle muszę mieć je na oku. Quote
Recommended Posts