Jump to content

Recommended Posts

Posted

HE HE nie niestety nie to przykladowa fotka dla janka bo chcial zobaczyc jak chomik europejski wyglada ja u swojego to widzialem tylko pyszczek jak z norki wychylal:)

Pozdrawiam

• 3 months later...
Posted
Noi szalony chomik powrócił z tym że teraz mam ich dwóch zaleta ich jest taka że fajnie wyglądają i jak na razie nie robią nic złego nie licząc wielkiego kopca miedzy foliami:)
Posted
Na prawdę nie wiedziałem, że w Polsce w stanie dzikim żyją chomiki. Że szkodzą to się domyślam, ale że w ogóle są to na prawdę jestem zdziwiony. :) Moje kotki miały by tam co robić. U mnie wyłapały wszystkie myszy i chętnie na jakiś czas je wypożyczę. :)
Posted
Są ale ja raz tylko w życiu za małolata widziałem tego chomika ale ojciec mówił że kiedyś było ich więcej co do kotów to by mi się przydały bo moje trzy lenie ani rusz za myszami
Posted
Musisz zaopatrzyć się w kotkę. Ja nie mam ani jednej myszy, ani jednego szczura w szopie. Zupełnie nie mają co robić moje sierściuchy. Całymi dniami śpią i co tu dużo mówić jedzą albo wydalają. :) Nie daj Bóg zobaczą żabę. Z braku laku i na nie polują. :)
Posted
Marcinie żeby dorosłego chomika kot udusił to musiał by byc nie zły kocur bo taki chomik to nie taki zwykły chomik jak z akwarium, zważając że taki chomik potrafi sie rzucić nawet do człowieka, a najlepsze jest jego poszczekiwanie:)