Trimming Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Witam, Poszukuje firmy przetwórstwa mięsnego posiedającej trimming wołowy roznych kategori. Mieszkam w Holandi i wraz z kolegami chcemy nawiazać wspolprace z firma ktora posiada trimming wolowy.Mieso byloby zakupowane w ilosciach od 30 do 80 ton miesiecznie transportowane do Niemiec.Jest też możliwość handlu łojem. Jedyny problem z tym ze potzreba firmy/ubojni ktora posiada certyfikat Halal bez tego ani rusz ze wspolpraca. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontak tel. bedz email lukasmirowski53@gmailalbo tel:+310625202763 Ps. Odpisywać tylko bede firmą które w załaczniku przesla kopie aktualnego certyfikatu. Jesli ktoś poszukuje czegoś co jest interesujące dla niego na rynku Holenderski chętnie pomogę. Jestem otwarty na pomysły współpracy bądź jakiegoś biznesu...mogę się zająć znalezieniem klienta bądź usługi. PozdrawiamŁUKASZ Quote
damianus87 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 skoro ubój rytualny jest zabroniony w PL to jeśli ktos by Ci odpisał to od razu wiadome byłoby ze działa nielegalnie. za co mógłby być ukarany. Quote
Trimming Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Czyli firmy które mi go oferują i potwierdzaja certyfikatem powinienem zgłosić tam gdzie to sie powinno zgłaszać...bo jesli dobrze rozumiem chca to zrobic nielegalnie albo poprostu kogos wydymac. Co oczywiscie jest im nie na reke, bo odrazu po takim dzialaniu maja wszystkie organy prawne na swoim karku po zgloszeniu sprawy tak??????? Quote
Recommended Posts