Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zenek a z jakiego materiału chcesz mieć ten kojec ? rozumiem że bramki metalowe ? ;) gdzie on będzie sie znajdywał ?

Kojec z bramek metalowych tak :) a pomieszczenie myślałem postawić z płyt betonowych ogrodzeniowych i ocieplić styropianem. :) no i na posadzke beton ;) 4x3m By mi wystarczyło ?

Posted
Jeśli masz możliwość to zaadoptuj jakieś istniejące juz pomieszczenie jeśli takie posiadasz i może lepiej tam zrobić już ten kojec ;)kosz takiego wybudowania nawet tak małego pomieszczenia mały nie będzie ;)
  • 2 weeks later...
Posted

najpierw zadaj sobie pytanie co to jest amortyzacja budynku stawiać pomieszczenie na 3 tuczniki bezsens !

Jestem początkujący i postanowiłem narazie te 3szt. przetrzymać,zabić i zrobić kaszanke i kiełbase.. myśle że wtedy coś na plusie bym stał.

Posted

Zenek jeśli mogę coś dodać od siebie.

Jak dla mnie możesz zbudować na większą ilość świń gdybyś w przyszłości chciał powiększyć hodowlę.

Jak dla mnie wyjdziesz lepiej jak sprzedaż całą świnię żywą do ubojni.

Posted

Zenek jeśli mogę coś dodać od siebie.

Jak dla mnie możesz zbudować na większą ilość świń gdybyś w przyszłości chciał powiększyć hodowlę.

Jak dla mnie wyjdziesz lepiej jak sprzedaż całą świnię żywą do ubojni.

wątpie, że coś na tym zarobie :( może 20-30zł.. ;/