Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam! Chciałem się zapytać ile będzie wart tutaj w polsce Case IH CX100 2007r. 3150mtg. stan idealny taki jak z fabryki zarejestroowany w polsce wszystko sprawne opony tył 100% przód 20 %, radio, pneumatyczne siedzenie, jak jest ktoś kto mi może podać cene tak mniej więcej oszacować

[attachment=337][attachment=335][attachment=334]

Posted
wiesz co jak chcesz ustalić cenę do sprzedaży to może zadzwoń do jakiegoś dealera co sprzedaje również używane traktory i powiedz ze jesteś zainteresowany kupnem (konkretnego modelu) i orientacyjnie pytasz o cenę. Powinno Ci to pomóc. I oczywiście zależy czy chcesz go szybko sprzedać czy możesz poczekać. Na moje oko cena od 115 do 130 tys. Nie napisałeś czy jest instalacja hamulcowa pneumatyczna a to dla wielu kupujących nadal ważna sprawa. pozdrawiam
Posted
owszem jest instalacja hamulcy pneumatycznych, skrzynia 4 biegowa z pólbiegiem na każdym biegu a pytam orientacyjnie ponieważ ja ciągnik mam i chce wiedzieć ile jest wart bo nie uwierzycie za ile go kupiłem :D
Posted

Jak chcesz to popatrz na forum kilka tematów niżej. Jest dział o Case. Jak dla mnie to szit i zdania nie zmienie' date=' ale jak chcecie to se kupujcie mam to daleko w ***** :)

[/quote']

No ale Kolego nalegamy abyś jeszcze raz łaskawie nam wytłumaczył czemu to jest taki zły ciągnik? Mnóstwo znajomych rolinków posiada Case i są zadowoleni więc może jest inaczej niż myślisz?

Posted

Moim zdaniem to ten kolega co uważa że Case to szajs to pewnie zazdrości bo pewnie pracuje ursusem c-330 albo c-360 i chańbi dobre imię Case takie jest moe zdanie :D

A co do ceny to dałem szczerze 74 000 moim zdaniem nie źle kupiłem co nie?? :D Pozdrawiam :D

Posted

Kolego uzasadnij nam wszystkim czemu nie kupować ;) też jestem ciekawy bo uważam że to dobra marka ;)

Wg mnie kolego Case to ciągniki z wyższej półki. Są trwałe, mało awaryjne i

wydajne na kilkadziesiąt - kilkaset hektarów.

Mają sporą moc od tych najmniejszych do tych olbrzymów.

Moim skromnym zdaniem, jeśli oczywiście mogę cokolwiek powiedzieć, uważam że Case to firma, która robi świetny sprzęt, dobre silniki i bogato wyposażone ciągniki.

Gdybym miał wybierać między Massey Fergusonem a Case wybrałbym Case, nie dlatego by koledze od MF zrobić na złość, lecz dlatego iż Case są wytrwalsze i bardziej wydajne niż MF.

Pozdrawiam Paweł Sz.

Posted
Kolego wyżej przyłączam sie do twojej odpowiedzi ;) uważam dokładnie tak samo jak ty ;) MF są też bardzo dobrymi ciągnikami i na pewno mogą rywalizować z case, ale nie zgodzę sie z opinią że cese są słabe ;)