jandrzej57 Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Przypadła mi w udziale młockarnia LUBELKA. Stare ale sprawne ustrojstwo. Co mam z tym zrobić. Tego pewnie i Ukraińcy już nie zechcą. Złom? Quote
Kronel Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Nie nie wolno tego dawać na złom, Wiem że zajmuje kupe miejsca i ciężko ją w stodole omijać. Takie rzeczy jednak jak taka stara młuckarnia nabierają wartości. Wkońcu to kanon naszego rolnictwa z przed 30 lat! Jak nie masz gdzie trzymać to ogłoś na sprzedaż na allegro albo gdzieś napewno się ktoś znajdzie chętny co w cenie złomu i flaszkę weźmnie to od Cienie. Quote
jandrzej57 Posted December 13, 2010 Author Report Posted December 13, 2010 ROX - ale masz nosa, głównie o to miejsce w stodole mi chodzi. Poważnie.Stodoła jest duża ale tak zagracona, że hej. Dam ogłoszenie. Dzięki za wypowiedź.Jeśli ma ktoś jeszcze jakieś pomysły to chętnie poczytam. Może ktoś zna jakiś portal ukraiński (to blisko granicy) może by ją wzięli i jeszcze bym coś zarobił Quote
Recommended Posts