damianus87 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 zioło jest w cenie ;p tylko dopoki policja sie nie przyczepi ;p a tak na powaznie to zalezy jakie zioła chcesz uprawiać. PS. słyszalem ze duzo pracy przy tym jest. Quote
Carlos Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 słyszałem ze jest duże zapotrzebowanie na suszony liść lubczyka tylko nie wiem jak do tego sie zabrać Quote
GalaperStrong_pl Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Na lubczyk zawsze jest zapotrzebowanie,więc może pomysł nie jest taki zły,popatrz również jak stoją inne zioła,w jakiej są cenie i wybierz to co się najbardziej opłaca- również potencjalnie. Quote
edek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 mam 2ha i czy opłacało by sie uprawiać zioła Tak ale tylko konopie Quote
Carlos Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Na lubczyk zawsze jest zapotrzebowanie' date='więc może pomysł nie jest taki zły,popatrz również jak stoją inne zioła,w jakiej są cenie i wybierz to co się najbardziej opłaca- również potencjalnie. [/quote'] gdzie można znaleźć ceny ziół Quote
Tofik Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Skontaktuj sie np. z Herbapol Poznan (kontakt jest na stronie) oni skupuja i kontraktuja ziola wiec pewnie powiedza ci co i jakhttp://www.herbapol.poznan.pl/rynek-zielarski/skup-i-kontraktacja-ziolPozdrawiam Quote
Recommended Posts