Mikruss Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 masz na allegro używki w kasie ok 8-10 tys zlz tego co wiem to uchwyty te same co w massey 675 690 itp...albo kup dowolny ładowacz za mniejsza kase bez uchwytów i jak masz jakiegoś śluszarza niech dorobi uchwyty pod ciagnik Quote
VoYtek8 Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Czemu ta firma "krzak" jest zła? Szczerze mówiąc nigdy o niej nie slyszałem i jestem ciekawy. Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Myślałem że to jakaś nowa firma robiąca tury co się gną w pierwszym dniu pracy Nie pomyślałem o tym w ten sposób. Faktycznie szkoda by było zapłacić spre pieniądze (takie jak za orginał) za jakąś podróbkę niewiadomej jakości. Pozdrawiam Quote
Mikruss Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 ale sa firmy które robią dobre ładowacze, tylko trzeba troche sie popytać na swoim terenie czy ktoś robi Quote
Recommended Posts