Mars9 Posted May 21, 2013 Author Report Posted May 21, 2013 Czy nikt z Was nie ma żadnych motorów ? Nie wierzę chcę dla syna - może być romet Quote
piterrrmen94 Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Ja mam quada linhai 300 do sprzedania bardzo łatwy w obsłudze i w sam raz dla syna. Zarejestrowany po przeglądzie przebieh 3300km Quote
Mars9 Posted May 22, 2013 Author Report Posted May 22, 2013 dzięki, ale chłopaki nastawili się na motory Quote
damianus87 Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 ja mam honde CB 750 (sevenfifty) na sprzedanie ;p Quote
Mars9 Posted May 27, 2013 Author Report Posted May 27, 2013 Panowie, chodzi o motor do 1975 roku. Najchętniej WSK, WFM, AVO, SHL, ROMET. Jak macie , to piszcie Quote
bardzomalorolny Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 A jeśli można to dlaczego do 1975r?? Ja mam motorowerek avantii kobra 3g do sprzedania ale jest z 2002r. Mam go od 2008r, jeździłem trochę w takie dalsze trasy też i nigdy mnie nie zawiódł, ale niedługo zaczynam prawo jazdy robić, a teraz to nawet czasu nie mam żeby jeździć. Cena to 600zł do negocjacji. Problemu z częściami nie ma, ponieważ większość pasuje od simsona. Pali 1,5l na 100km Pozdrawiam Quote
Mars9 Posted May 29, 2013 Author Report Posted May 29, 2013 Do 1975, bo to były maszyny nie do zdarcia. Wybacz, ale ta dzisiejsza "technologia" do pięt nie dorasta tej komunistycznej. Tamten sprzęt jest niezniszczalny. Kilka drobnych ulepszeń i 100 lat pojeździ Quote
VoYtek8 Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Dokładnie, kiedyś to były motocykle, brzmiały, wyglądały, psuły się oczywiście (wiem bo kieeeedyś z bratem Rometa mieliśmy), ale to były motocykle, a te nowe motorowery i skutery to istne "maszyny z Czarnobyla" plastiki pękają cały czas, silniki mają po 4-5 Km, ale są robione na chińszczyźnie więc wszystko pęka, ściera się i po 2 latach dobrej jadzy taka maszyna nadaje się do remontu, nie wspomnę już o tym że takich maszyn nie widać, a słychać . Naprawdę Romet, Jawa, WSK to świetne maszyny, jak się już ma to trzeba umieć naprawić bo niestety wiek robi swoje, ale naprawdę polecam takie sprzęty każdemu. Pozdrawiam Quote
damianus87 Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 po pierwsze romet to nie motocykl, a motorower. i nie rozumiem porównania go do motocykla ;p po drugie aktualne silniki hondy prawidlowo eksploatowane, nie "męczone" paleniem gumy, jezdzeniem na jednym kole itp itd tez sie dobrze sprawują. owszem moze materiały były lepsze tamtymi czasy, ale nie oszukujmy sie, te czasy juz nie wrócą, a z biegiem lat cześci do nich dostac tez łatwo nie bedzie. PS. też chciałbym miec stara WSK Quote
Recommended Posts