Jump to content

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielki po pierwsze ja nie tworze bezsensownych tematów typu kto ile ma czego i co hoduje.

Po drugie zagrody muszą być przystosowane bo inspekcja ci się dobierze do dupska.

Po trzecie musisz liczyć się ze stratami w przypadku chorób królików itp.

Po czwarte za kilo chyba więcej wyciągniesz kasy jak się postarasz.

Posted

Pawel nie wcinaj sie niepotrzebnie do tematu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia bo twoje uwagi czasami sa zbedne wiec jak ci temat nie pasuje to nie musisz zabierc glosu

A co do krolikow to sam myslalem uchodowac kilka sztuk na pasztecik albo w jakims sosiku:)

Podrawiam

Posted
Kilka sztuk, możesz wtedy je dopilnować, rozsadzic na samce i samiczki, a tutaj jest mowa o 1000 szt i dwóch zagrodach, wielki co tam masz za wyposażenie ? jaki system pojenia zastosowałeś ? i gdzie znajdują sie te twoje klatki ?
Posted
A ja przyłączam się do pytania Przemo. Jakiej wielkości masz te zagrody?? Zadaszone jakoś, poidła, no ogólnie jakbyś mógł to napisz wszystko jak to masz zrobione, bo ciekawie to może wyglądać. Także bardzo proszę o odpowiedź.
Posted

Tak teraz nawymyślali dysortografii, dysgrafii i innych rzekomych dolegliwości. Przepraszam jeśli kogoś tym urażę, bo z góry piszę że nie chce tego robić, ale nie ważne czy jest dysortografikiem czy nie to jemu jak zapewne każdemu z nas źle napisany wyraz podkresla się na czerwono, więc czasem zanim naciśnie "Odpowiedz" mógłby zobaczyć co jest podkreślone i to poprawić. Wiem że to wielki off-topic, ale myślę że takie błędy ortograficzne to wina tylko i wyłącznie naszego systemu oświaty, bo dziesiątki lat temu w szkole, musieli nauczyć ucznia poprawnej pisowni czy wymowy, a nawet kaligrafia była szkolona, teraz wystarczy że się przyniesie papierek od lekarza i dzieciak ze wszystkiego jest zwolniony i pobłażliwej oceniany przez całą edukację i na egzaminach. Przez to właśnie "som" takie "żeczy" w "dsisiejszyh" "czazah".

Jeśli kogos uraziłem to przepraszam i wybaczcie także za offtopic ale widząc co się dzieje na forum od pewnego czasu nie mogłem się powstrzymać żeby to napisać. Pozdrawiam :)

Posted
Wcześniej było mi trochę szkoda że dorosły mężczyzna robi takie błędy, ale jak przeczytałem ostatni post napisany przez "Wielki124" to śmieję się od 10 minut i nie mogę przestać.... Pozdrawiam :)