Wielki124 Posted June 5, 2013 Author Report Posted June 5, 2013 zapraszam cie do mojego gospodarstwa i tam się wrzystkiego dowiesz Quote
pawelxy1 Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Wielki to naprawdę nic nie kosztuje może 5 sekund więcej jak widzisz podkreślony wyraz to go popraw.Np pisałeś "kcecie" zamiast chcecie. Pisz poprawnie bo to na prawdę ułatwia czytanie i nie uwiera w oczy Quote
Wielki124 Posted June 5, 2013 Author Report Posted June 5, 2013 widzę że tu same profesory co drugi to mądrzejszy Quote
VoYtek8 Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Nie żadne "profesory" bo jak już to profesorzy, ale takich chyba wśród nas nie ma . Jednak spędzamy na tym forum trochę czasu i dbajmy o porządek i estetykę forum bo jak byk w co drugim wyrazie to przyjemnie się tego nie czyta. Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 To może wróćmy do tematu, jak chcesz separować te króliki od siebie, skoro masz dwie zagrody a chcesz tam wpuścić 1000 królików ? z twoich postów można wywnioskować że będą one tam żyć jak zające ;D nie uważasz że to trochę prymitywny chów jak na obecne czasy ? pozdrawiam Quote
Agroservice_pl Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Zgadza się,na pewno nie jest on zbyt nazwijmy to"humanitarny" i króliki będą bardzo stłoczone,co nie wpłynie korzystnie na hodowle. Z czego dokładnie wykonane są te zagrody? Quote
Polaro Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Mi się wydaje że Wielki124 fantazjuje , ale mogę się mylić . Quote
VoYtek8 Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Nie Ty jedyny raz chce budować oborę na 500 krów, a teraz nagle ma 1000 króli, chce kupować nowy kombajn na 40ha, to nie realne.... Pozdrawiam Quote
Wielki124 Posted June 10, 2013 Author Report Posted June 10, 2013 VoYtek8 jakom obore na 500 krów w jakim poście tak napisałem jak jurz to może się na przyszłość pytałem a fantazjować to ty se możesz jak chcesz sięprzekonać zapraszam Quote
VoYtek8 Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Mam ciekawsze zajęcia Ogólnie chodzi o to że to co piszesz to nie realne finansowo jest jak na Polskie realia. Pozdrawiam Quote
Wielki124 Posted June 11, 2013 Author Report Posted June 11, 2013 pytanie było jaki kombajn wybrać a ty tu przeprowadzasz debatę Quote
kubusjettaII Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Wielki ty się już sam gubisz w tym co piszesz... Quote
pawelxy1 Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Wielki na wymyślaniu i kłamstwach daleko nie zajedziesz wiem co mówię Quote
Wielki124 Posted August 22, 2013 Author Report Posted August 22, 2013 wieszcz co mówisz bo sam pewno kłamałeś i oszukiwałeś Quote
pawelxy1 Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Heh nie będę wchodził w dyskusję z tobą;d Ja nie kłamię i nie oszukuję.Ty jakoś wymyślasz co chwilę co innego i jak ci wierzyć?Bo miałeś krowy a teraz króliki? Quote
Wielki124 Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 nie krowy a byki jak krowy od byka nierozrużniarz to masz problem niewymondżaj sie gówno co masz a czego odemnie wara Quote
pawelxy1 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 I stajesz się nerwowy znów nie piszesz poprawną polszczyzną więc widać że zmyślasz. Gdybyś nie zmyślał nie miałbyś5 tys pomysłów na minutę i nawet nie wykonywał tych pomysłów, tylko byś powiedział że chcesz to i zaczął to hodować. Szkoda wdawać się z tobą w dyskusję. Szkoda czasu Quote
VoYtek8 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 nie krowy a byki jak krowy od byka nierozrużniarz to masz problem niewymondżaj sie gówno co masz a czego odemnie wara Daję Ci ostatnią szanse żebyś zaczął pisać poprawną polszczyzną oraz zachowywał się kulturalnie wobec innych, jeśli nie wykorzystasz tej szansy to będziemy musieli się pożegnać. Pozdrawiam Quote
Wielki124 Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 VoYtek8 polszczyzna wiesz co to jest bo ja nie Quote
VoYtek8 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 "Polszczyzna ". jest to forma wypowiedzi , krótka i inteligentna, ,to jest "ortografia", której tak potrzebujemy, jeżeli nie masz dysleksji. "Polszczyzna", jest formą wyrażania się typowo po Polsku, toleruje wiele , nie toleruje błędów językowych i stylistycznych!"Polszczyzna , uczy nas poszanowania języka Polskiego, uczy nas jak powiedział pan Miodek oraz pan Bralczyk, jesteś "Polakiem", mów czysto po polsku. Heh, nie spodziewałem się że będę douczał polonistyki na tym forum W sumie to Twojej nauczycielce Polskiego z podstawówki powinno być wstyd że nie nauczyła Cię tak podstawowego pojęcia. Gdyby ja miał tak okrojoną wiedzę jak Ty to nie obnosiłbym się z tym bo to trochę głupio jak dorosły facet nie wie co oznacza tak prosty wyraz. Jak robisz umyślnie błędy w pisowni to obrażasz język Ojczysty,a co za tym idzie Ojczyznę ,więc to żadna chluba dla Ciebie. Takie zachowanie i stan umysłu pokazuje że Twoje wielohektarowe gospodarstwo chyba Ci się przyśniło bo nie wierzę że ktoś z taką wiedzą mógłby dorobić się dużego majątku. Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Wielki może ty masz 6 lat i piszesz takie farmazony? Quote
Czarekmarek Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Czołem Jestem ogólnie świeży na forum, ale na roli spędziłem paręnaście już lat i jak tak czytam posty Wielkiego124 to nasuwa mi się kilka myśli. Jak ktoś kto nie potrafi sklecić kilku zdań po polsku, z zasadami choćby PODSTAW ortografii może mieć kasę na rzeczy o których ten Pan pisze? Skoro temu Panu tak zależy na tym, by wszyscy wierzyli w to co pisze, to może niech nam wklei fotki tych maszyn, tych zagród, tego WSZYSTKIEGO, co już ma i o czym pisze? Przecież dzisiaj idzie w kilka sekund sprawdzić autentyczność takich zdjęć, więc wrzucenie czegoś z google odpadnie Zaglądam na forum w sumie od dłuższego czasu, niedawno zacząłem się tutaj udzielać, na razie głównie pytam, ale może będę kiedyś w stanie komuś coś pomóc. Problem w tym, że nowe osoby zaglądając tu po raz pierwszy i natykając się na posty takich użytkowników, mogą odnieść wrażenie, że takie forum jest mało poważne Pozdrawiam o/ Quote
pawelxy1 Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Czarekmarek zgadzam się z tobą w 100% oby więcej takich osób było na forum;d Quote
Recommended Posts