Robert ;-) Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Witam ja na forum jestem krótko tylko od 22 lutego tego roku ale widziałem już kilku takich użytkowników jak np. Wielki124 ale ich bytność na tym forum nie trwała zbyt długo;] CzarekMarek masz rację niech Wielki udowodni stan swych włości albo zniknie z tego forum i przestanie siać zamęt i wywoływać kłótnie jak robi to teraz a jego dzisiejsze posty pozostawiają wiele do życzenia Quote
VoYtek8 Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Panowie i Panie w dniu dzisiejszym pożegnaliśmy się na tym forum z użytkownikiem "Wielki124". Widzę że zirytował i obraził wiele osób, jeśli kogoś dotyka jego post proszę go zgłaszać ,a rozpatrzę czy go usunąć Osobiście dopilnuje żeby ten cwaniak tu nie wracał. Pozdrawiam Quote
íktorn Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Mi Się już dawno wydaje ze koles gra w farm symulatorA to nie realna praca na wsiMamy tu wielu rolników małych średnich i tych większychAle takich przypadków niewiele mądrych tylko w gębie Quote
Recommended Posts