Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja ciebie nie krytykuje ale masz 3 takie same napisz jeden i koniec a nie piszesz 3 czy więcej tak to tylko zaśmiecasz

to forum. I nie krytykuję tylko daję wskazówki.

I nie bo kce tylko chcę.

Posted

być może zrozumiałem coś bardzo ważnego. Nie liczy się kasa by przeznaczyć ją na gospodarstwo pozyskana z

kredytów. Liczy się to co umiesz, to co lubisz robić i to co masz w sercu.

Czyli jednym słowem zawsze gdy lubisz to co robisz zdobędziesz cel który chcesz osiągnąć.

Nie liczy się kiedy i ile lat bd zarabiał.

Liczy się to że bd zarabiał tym co lubisz i będziesz z tego bardzo dumny

Posted

Pablos tymi słowami mnie obrażasz.

Ni chodzi mi o to że kasa się nie liczy.

Chodzi mi o to że po co komu wiedzieć ile mam kasy czy hektarów jak lepiej poznawać osobę po tym co lubi robić i po tym co ma w sercu czyli cechach charakteru itp.

Posted

panowie spokojnie... macie rację że jak się coś robi to wiadomo że każdy chce z tego mieć pieniądze najlepiej duże, ale rozumiem też pawelxy1 że do każdej pracy trzeba włożyć trochę serca, jak ktoś ma pasję to udziela się jeszcze bardziej.

a co do założonego tematu i autora to zastanawiam się na co mu te wiadomości? w Skarbowym pracuje czy co? zakłada kilka podobnych tematów co to ma na celu?

Posted

ja ciebie nie obrażam ale jeśli chcesz to mogę zacząć kolego Wielki124, a propos zastanawiam się w czym jesteś taki "wielki" ale na pewno nie w ortografii. poza tym spytam się Ciebie w prost po co ci te dane kto ma najwięcej? nawet gdybyśmy mieli tutaj podawać takie dane to czy to jest jakimś wyznacznikiem? jesteś bardzo ciekawski, nie mylić z dociekliwy!, bo dociekliwy człowiek z informacji podanych na tym forum na wiele swoich pytań sam znalazłby sobie odpowiedzi a nie zaśmiecał jakimiś dziwnymi pytaniami, a ciekawski bo o wszystkich chcesz wszystko wiedzieć ale samemu nawet daty urodzenia przy rejestracji konta nie podałeś.

a tak na marginesie nie dociekam czy masz kredyty,pyrki i ile czasu spędzasz przy komputerze, tak że nie nauczaj mnie co mam robić ze swoim wolnym czasem

Posted

Wielki nie wiem po co jest w ogóle ten temat? Chcesz kogoś obrażać??

Już ci pisałem że nie liczy się życie na kredytach mając ileśset hektarów tylko to co się ma w sercu i swoje zamiłowanie.

Nie wiem po co zaraz jesteś taki czy ty jesteś głupi czy zazdrosny?

A może ty nic nie masz tylko zazdrościsz i pytasz ile kto ma i co hoduje??

Ja mam na razie tyle bo zaczynam się rozrastać

Zapewne ty na początku nic nie miałeś to co ktoś miał by cię wytykać palcami i mówić:

- Ej Zenek patrz ten ma tylko kury on z tego nie pożyje co za głupek.

Sory ale patrząc na to co ty wypisujesz myślę że masz co najwięcej 14 lat i wymyślasz swoje historie.