Wielki124 Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 ile gruntów macie jakie zwierzęta macie jakie maszyny macie i co siejecie Quote
pawelxy1 Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 A po coi ci to wiedzieć? Już założyłeś kilka podobnych tematów więc z łaski swej nie zaśmiecaj więcej forum. Quote
Wielki124 Posted May 26, 2013 Author Report Posted May 26, 2013 bo kce się dowiedzieć kto ma największe gospodarstwo na forum i nie musisz mnie krytykować Quote
pawelxy1 Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 ja ciebie nie krytykuje ale masz 3 takie same napisz jeden i koniec a nie piszesz 3 czy więcej tak to tylko zaśmiecasz to forum. I nie krytykuję tylko daję wskazówki.I nie bo kce tylko chcę. Quote
pawelxy1 Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Gdybyś czytał forum a nie zaśmiecał to byś wiedział;d Nie liczy się wielkość hektarowa i zarobki liczy się zamiłowanie i toco masz w sercu;d Quote
kubusjettaII Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 paweł i to jest to co nas napędza. najlepszego w dalszej pracy na roli... Quote
pawelxy1 Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 być może zrozumiałem coś bardzo ważnego. Nie liczy się kasa by przeznaczyć ją na gospodarstwo pozyskana z kredytów. Liczy się to co umiesz, to co lubisz robić i to co masz w sercu.Czyli jednym słowem zawsze gdy lubisz to co robisz zdobędziesz cel który chcesz osiągnąć.Nie liczy się kiedy i ile lat bd zarabiał.Liczy się to że bd zarabiał tym co lubisz i będziesz z tego bardzo dumny Quote
pablos Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 pawlexy1 ty ty tak sam z siebie czy ktoś ci płaci za opowiadanie takich pierdoł oczywiście że liczy się kasa ! Quote
Tofik Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Mi sie wydaje ze jak cos sie robi to po to zeby miec z tego jakies pieniadze a to czy sie lubi swoja prace czy nie to juz inna historiaPozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Pablos tymi słowami mnie obrażasz.Ni chodzi mi o to że kasa się nie liczy.Chodzi mi o to że po co komu wiedzieć ile mam kasy czy hektarów jak lepiej poznawać osobę po tym co lubi robić i po tym co ma w sercu czyli cechach charakteru itp. Quote
kubusjettaII Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 panowie spokojnie... macie rację że jak się coś robi to wiadomo że każdy chce z tego mieć pieniądze najlepiej duże, ale rozumiem też pawelxy1 że do każdej pracy trzeba włożyć trochę serca, jak ktoś ma pasję to udziela się jeszcze bardziej. a co do założonego tematu i autora to zastanawiam się na co mu te wiadomości? w Skarbowym pracuje czy co? zakłada kilka podobnych tematów co to ma na celu? Quote
Wielki124 Posted May 28, 2013 Author Report Posted May 28, 2013 jak dla ciebie nieliczy sie kasa a pasia to ty jesteś .... jaki ty mondry jesteś a kredytów żadnych niemam pyrki nie ochakałeś a komputer oblegaż Quote
pawelxy1 Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Wielki nie wiem po co się unosisz? Zakładasz nic nie wnoszące tematy a się unosisz niepotrzebnie.Kasa się liczy ale nie jest najważniejsza w życiu Quote
kubusjettaII Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 ja ciebie nie obrażam ale jeśli chcesz to mogę zacząć kolego Wielki124, a propos zastanawiam się w czym jesteś taki "wielki" ale na pewno nie w ortografii. poza tym spytam się Ciebie w prost po co ci te dane kto ma najwięcej? nawet gdybyśmy mieli tutaj podawać takie dane to czy to jest jakimś wyznacznikiem? jesteś bardzo ciekawski, nie mylić z dociekliwy!, bo dociekliwy człowiek z informacji podanych na tym forum na wiele swoich pytań sam znalazłby sobie odpowiedzi a nie zaśmiecał jakimiś dziwnymi pytaniami, a ciekawski bo o wszystkich chcesz wszystko wiedzieć ale samemu nawet daty urodzenia przy rejestracji konta nie podałeś.a tak na marginesie nie dociekam czy masz kredyty,pyrki i ile czasu spędzasz przy komputerze, tak że nie nauczaj mnie co mam robić ze swoim wolnym czasem Quote
Wielki124 Posted May 29, 2013 Author Report Posted May 29, 2013 ale masz dużo ziemi a kury ci jeszcze nie zdechły Post: #2RE: co hodujecie Kury 20 sztuk swoich 20 sztuk rodzicówKróliki ( bardzo dużo)A ziemie to 89 arów twój stary post Quote
pawelxy1 Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Wielki nie wiem po co jest w ogóle ten temat? Chcesz kogoś obrażać??Już ci pisałem że nie liczy się życie na kredytach mając ileśset hektarów tylko to co się ma w sercu i swoje zamiłowanie.Nie wiem po co zaraz jesteś taki czy ty jesteś głupi czy zazdrosny?A może ty nic nie masz tylko zazdrościsz i pytasz ile kto ma i co hoduje??Ja mam na razie tyle bo zaczynam się rozrastać Zapewne ty na początku nic nie miałeś to co ktoś miał by cię wytykać palcami i mówić:- Ej Zenek patrz ten ma tylko kury on z tego nie pożyje co za głupek. Sory ale patrząc na to co ty wypisujesz myślę że masz co najwięcej 14 lat i wymyślasz swoje historie. Quote
kubusjettaII Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 a ja stwierdzam że dalsze dyskusje z tym forumowiczem są zbędne.. Quote
Tofik Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 ))))))))))))))))) chlopaki dajcie sobie na luz i moze idzcie na piwo bo usmiac sie mozna z tego co tu wypisujecie Pozdrawiam Quote
Recommended Posts