Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam. Chcę zakupić stół do rzepaku. Widziałem że ceny są mocno różne. Jeśli ktoś mógłby powiedzieć mi dlaczego tak jest i czym się różnią to będe wdzieczny. Najlepiej jakby użytkownicy takich stołów się wypowiedzieli.
Posted
Zbytnio się w temacie nie orientuje, napisz jaki masz kombajn zapytam kumpla. Wiele z tych przystawej dedykowanych jest do odpowiednich marek lub nawet typuw kombajnów. Są tez takie uniwersalne, ale podobno lepiej kupić do swojego kombajna do odpowiedniej marki. Jak masz komabjn John Deera to kupuejsz do niego przystawkę.
Posted
@Mirek. Ceny są zróżnicowane boi jakość tych stołów jest różna. Jeden kosztuje 10 tys drugi 30 tys. Ja kupiłem Rolmako bo tańszy a teraz to nawet za połowę ceny po jednym sezonie nie moge sprzedac bo nikt tego nie chce kupic.
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Guest Gość
Posted
Ja mam stół z HAGO, też drugi sezon, nie narzekam. Do Bizona, kupiłem jak akurat była promocja, warto szukać na alegro albo na ich stronie.
  • 8 months later...
  • 1 year later...
Posted

Witam. Chcę zakupić stół do rzepaku. Widziałem że ceny są mocno różne. Jeśli ktoś mógłby powiedzieć mi dlaczego tak jest i czym się różnią to będe wdzieczny. Najlepiej jakby użytkownicy takich stołów się wypowiedzieli.

Jeżeli moglbym ci polecic to firma Antkowiak tel. 503135436 zrobia' date=' przywioza i zamontuja za normalne pieniadze. Sa tani i dobrzy:).

[/quote']

• 4 years later...
Posted

Ponad dziesięć lat koszę stołem na dwie kosy hydrauliczne i nic złego się nie dzieje. Przebieg ponad 1000 hektarów, więc mogę już coś na ten temat powiedzieć. Stół kupiłem razem z kombajnem Claas u Korbanka wyprodukowany przez firmę Rolmako. Wszystko działa poprawnie, wymieniałem podstawowe części eksploatacyjne. Sąsiad ma z tej samej firmy do New Hollanda i również sobie chwali.