Mirek Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Witam. Chcę zakupić stół do rzepaku. Widziałem że ceny są mocno różne. Jeśli ktoś mógłby powiedzieć mi dlaczego tak jest i czym się różnią to będe wdzieczny. Najlepiej jakby użytkownicy takich stołów się wypowiedzieli. Quote
Kropacz Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 Zbytnio się w temacie nie orientuje, napisz jaki masz kombajn zapytam kumpla. Wiele z tych przystawej dedykowanych jest do odpowiednich marek lub nawet typuw kombajnów. Są tez takie uniwersalne, ale podobno lepiej kupić do swojego kombajna do odpowiedniej marki. Jak masz komabjn John Deera to kupuejsz do niego przystawkę. Quote
RolnikWLKP Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 @Mirek. Ceny są zróżnicowane boi jakość tych stołów jest różna. Jeden kosztuje 10 tys drugi 30 tys. Ja kupiłem Rolmako bo tańszy a teraz to nawet za połowę ceny po jednym sezonie nie moge sprzedac bo nikt tego nie chce kupic. Quote
Zbyszek Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Mam kombajn Classa i kupiłem z polecenia tej firmy stół od firmy Tucholski. Dwa sezony już nim pracuje i nie mogę narzekać. Quote
RolnikWLKP Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 No ja też słyszałem, że dobre stoły robią. Quote
Guest Gość Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Ja mam stół z HAGO, też drugi sezon, nie narzekam. Do Bizona, kupiłem jak akurat była promocja, warto szukać na alegro albo na ich stronie. Quote
sylwek Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Polecam stół "HAGO". Kupiłem do swojego claasa dwa lata temu i sprawuje się idealnie. Dostałem dwa lata gwarancji i przywieźli mi do domu. Naprawdę polecam. Quote
adams2910 Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Witam. Chcę zakupić stół do rzepaku. Widziałem że ceny są mocno różne. Jeśli ktoś mógłby powiedzieć mi dlaczego tak jest i czym się różnią to będe wdzieczny. Najlepiej jakby użytkownicy takich stołów się wypowiedzieli. Witam. Chcę zakupić stół do rzepaku. Widziałem że ceny są mocno różne. Jeśli ktoś mógłby powiedzieć mi dlaczego tak jest i czym się różnią to będe wdzieczny. Najlepiej jakby użytkownicy takich stołów się wypowiedzieli. Jeżeli moglbym ci polecic to firma Antkowiak tel. 503135436 zrobia' date=' przywioza i zamontuja za normalne pieniadze. Sa tani i dobrzy:).[/quote'] Quote
Gwidon Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Ponad dziesięć lat koszę stołem na dwie kosy hydrauliczne i nic złego się nie dzieje. Przebieg ponad 1000 hektarów, więc mogę już coś na ten temat powiedzieć. Stół kupiłem razem z kombajnem Claas u Korbanka wyprodukowany przez firmę Rolmako. Wszystko działa poprawnie, wymieniałem podstawowe części eksploatacyjne. Sąsiad ma z tej samej firmy do New Hollanda i również sobie chwali. Quote
Recommended Posts